După multe zvonuri din ultimele săptămâni, Motorola a ridicat în sfârșit cortina noii. Moto G50, confirmă unele dintre informațiile diseminate pe net înainte de lansare. Este un smartphone 5G accesibil conceput pentru a rezista mult timp. Cu bateria sa de 5.000 mAh, Moto G50 oferă până la două zile de viață a bateriei, potrivit companiei.

Caracteristici ale Moto G50

Moto G50 este echipat cu un Afișaj IPS Max Vision de 6,5 inci cu rezoluție HD + (720 x 1600 pixeli). Sub corpul lui se ascunde o Qualcomm Snapdragon 480 SoC însoțit de 4 GB RAM și 64 GB sau 128 GB spațiu de stocare intern, extensibil cu microSD de până la 1 TB. Sectorul fotografic se concentrează pe unul cameră triplă externă cu Senzor principal 48MP (f / 1.7) și tehnologia Quad Pixel, însoțită de un obiectiv Macro de 5 MP (f / 2.4) și un senzor de adâncime de 2 MP (f / 2.4). Camera internă, pe de altă parte, are 13 MP (f / 2.2) și acceptă diferite moduri de fotografiere: HDR, Frumusețe facială, Self Gesture, Captură automată a zâmbetului, Mod Pro, Mod portret, Color spot, Cinematografic, Selfie de grup și Live filtru. De asemenea, este posibil să înregistrați videoclipuri Macro, slow motion, time-lapse, hyper-lapse și Spot.

Moto G50 este complet în ceea ce privește conectivitatea: acceptă 5G, Bluetooth 5.0 și chiar NFC, care oferă utilizatorului posibilitatea de a efectua o achiziție plătind direct cu smartphone-ul, pur și simplu aducând dispozitivul aproape de POS. Și smartphone-ul are unul o baterie mare de 5.000 mAh care garantează până la două zile de utilizare și include un încărcător de 10 W. În pachet. Principalele caracteristici ale Moto G50 sunt completate de prezența unui USB de tip C, mufă audio de 3,5 mm, senzor de proximitate, lumină ambientală, accelerometru, giroscop și barometru. Pachetul pentru smartphone include, de asemenea, căști, capac de protecție, film de afișare și încărcător (inclusiv sursa de alimentare).

Design Moto G50

Moto G50 are acum o estetică familiară: un afișaj cu o lacrimă și o bărbie mică și o husă din spate într-un plastic destul de curat, marcat cu prezența cititor de amprente cu sigla Motorola în centru și modulul camerei. Smartphone-ul este disponibil în culori Steel Grey și Aqua Green și are dimensiuni de 164,9 x 74,9 x 8,95 mm și o greutate de 192 de grame.

Caracteristici ale Moto G50

Moto G50 ajunge pe piață cu cea mai recentă versiune a sistemului de operare mobil Google: Android 11. Interfața smartphone-ului poate fi adaptată în continuare distracției dvs. folosind câteva instrumente de personalizare puse la dispoziție de Motorola, precum teme, stiluri și imagini de fundal. Smartphone-ul acceptă, de asemenea, multe gest și diferite moduri de afișare pentru a regla luminozitatea ecranului în funcție de ceea ce faceți.

Imagini ale Moto G50

Disponibilitatea și prețurile Moto G50

Moto G50 va fi disponibil din aprilie la un preț de 279,90 euro în varianta cu 4 GB RAM și 128 GB spațiu de stocare intern, în culoarea Steel Grey.

.

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *