stilou stilou în domeniul smartphone-urilor, te face să te gândești imediat la seria Samsung Galaxy Note, dar de-a lungul anilor alți producători și-au lansat propriile modele cu această soluție și printre acestea există și Motorola, care poate fi gata pentru prezentarea unui nou telefon.

Cel puțin asta sugerează ultimele zvonuri, potrivit cărora producătorul lucrează la un smartphone cu un nume de cod. “Denver„(În prezent nu se știe care ar trebui să fie denumirea comercială a dispozitivului) și că ar trebui să aibă un stilou printre punctele sale bune.

Ce știm despre caracteristicile Motorola Denver în prezent

Noul smartphone al Motorola ar trebui să fie alimentat de un procesor Qualcomm Snapdragon 480, echipat cu suport pentru conectivitate 5G (același procesor utilizat pe Motorola Moto G50) și ar trebui să se poată baza pe 4 GB RAM, 64 GB sau 128 GB încorporat memorie, intrare jack 3,5 mm audio și cel puțin două culori (roșu și gri).

Din punct de vedere fotografic, Motorola Denver se mândrește cu o cameră spate quad, cu un senzor primar Samsung S5KGM1ST de 48 de megapixeli, însoțit de un senzor Samsung S5K4H7 de 8 megapixeli cu unghi larg, un senzor macro de 2 megapixeli și un senzor OmniVision OV02B1B 2 camera megapixeli pentru. calculul fondului. Cu toate acestea, pe partea frontală ar trebui să existe un senzor OmniVision OV16A1Q de 16 megapixeli.

În ceea ce privește designul, în cele din urmă, Motorola Denver ar putea fi telefonul dezvăluit de imaginile lansate la începutul acestui an de OnLeaks și despre care se credea că se referă la Motorola Moto G Stylus 2021:

Așteptăm informații oficiale de la Motorola pentru a afla când va lansa noul său smartphone și, mai presus de toate, în ce gamă de prețuri, deoarece acesta este un aspect care ar putea fi de o mare importanță pentru succesul său eventual.: Până în prezent, de fapt , un telefon ieftin cu conectivitate 5G și un stylus integrat poate fi o raritate.

.

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *