AppGallery este fără îndoială una dintre cele mai populare aplicații pentru Huawei, iar în ultimele luni, gigantul chinez a investit o mulțime de resurse și timp pentru a facilita sosirea celor mai solicitate și populare aplicații pe dispozitivele Android.

Ambele știri pe AppGallery și Petal Maps

Săptămână după săptămână, de fapt, din ce în ce mai multe aplicații de o anumită greutate sunt publicate pe AppGallery, făcând tranziția la un smartphone Huawei cu Huawei Mobile Services (HMS) nedureroasă și mai presus de toate convenabilă. De câteva zile, mai multe aplicații destul de importante au fost puse în magazinul digital Huawei.

Iată lista noilor aplicații descărcate pe AppGallery:

În plus, gigantul chinez a lansat și o actualizare pentru Hărți cu petale. De acum înainte, utilizatorii pot editați harta prin adăugarea unor adăugiri importante, cum ar fi fotografii, adrese, programe și mult mai direct în locurile deja disponibile în aplicație. Din păcate, totuși, după cum puteți vedea din imaginile de mai sus, în prezent nu este posibil să trimiteți rapoarte pentru o eroare care sperăm că va fi rezolvată în curând. În cele din urmă, Petal Maps oferă acum câteva informații despre Covid-19 în diferite țări.

Îi mulțumim lui Nicolò

.

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *