În loc să aibă loc față în față în orașe selectate din întreaga lume, evenimentul de anul trecut a avut loc online din cauza pandemiei COVID-19. Se pare că din nou anul acesta Pokemon Wall Fest se va face practic.

Niantic Developer nu a dezvăluit multe detalii cu privire la numire, totuși a anticipat că va fi un eveniment global deosebit de bogat, deoarece în acest an sunt două aniversări importante.

De fapt, 2021 marchează atât cea de-a douăzeci și cincea aniversare a Pokémon, cât și a cincea aniversare a Zidul Pokémon, așa că Niantic invită toți antrenorii să marcheze datele evenimentului în calendar pentru a nu rata Zidul Pokémon Fest 2021.

Pokémon Go Fest 2021 este programat pentru 17 și 18 iulie

Festivalul anual Pokémon Go Fest revine în această vară și este programat în perioada 17-18 iulie. Numai evenimentul online de anul trecut a avut un succes uriaș, cu un număr record de milioane de antrenori în 124 de țări și regiuni care au capturat aproape un miliard de Pokémon în total și au în medie aproape 15 kilometri fiecare.

Cu această ocazie vă reamintim că în luna iunie aplicația mobilă Dă Pokémon se va actualiza și suportul se termină pentru toate dispozitivele care utilizează Android 5 Lollipop și pentru aparate măr echipat cu iOS 9, iOS 10 și iOS 11.

.

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *