HMD Global, compania finlandeză care dezvoltă smartphone-uri marca Nokia, depusă colecție de dispozitive noi încercarea de a satisface nevoile tuturor utilizatorilor și pentru toate bugetele, de lanivelul veniturilor conceput pentru utilizatorii începători sau fără pretenții, pentru smartphone-ul mediu-înalt conceput pentru a susține în mod optim (și pentru o lungă perioadă de timp) toate activitățile zilnice. Să vorbim despre Nokia C20, Nokia G10, Nokia G20, Nokia X10 și Nokia X20. Pentru comoditate, în acest articol vom vorbi numai despre Nokia C20 și îl vom dedica celorlalte smartphone-uri care tocmai au prezentat articole specifice în funcție de intervalul de preț în care sunt incluse.

Nou nivel de venit

Nokia C20 este noul smartphone nivel de intrare cu Android 11 Go Edition, o versiune simplificată și mai ușoară a sistemului de operare mobil Google. Cele două puncte forte ale sale sunt ecran mare și baterie, care oferă o zi întreagă de autonomie. Un alt detaliu cheie, Nokia C20 primește actualizări de securitate timp de doi ani, astfel încât să vă puteți bucura oricând de o experiență stabilă și sigură.

Caracteristici și prețuri Nokia C20

Corpul de Nokia C20 este fabricat din policarbonat și, potrivit companiei, poate rezista surprize salvatoare. Nokia C20 este echipat cu Afișaj de 6,5 inci cu rezoluție HD + și crestătură V, pentru a găzdui camera frontală de 5 MP. Smartphone-ul este alimentat de un procesor octa-core (până la 1,6 GHz) însoțit de 1 GB sau 2 GB RAM și 16 GB sau 32 GB spațiu de stocare intern, totuși extensibil cu microSD de până la 256 GB. Inutil să spun că o astfel de configurație nu poate sprijini utilizatorul în rularea de aplicații sau jocuri grele fără a prezenta întârzieri sau alte probleme, dar este mai mult decât suficient pentru cei care doresc un smartphone pentru o utilizare simplă. social și să păstreze legătura cu prietenii și familia.

Smartphone-ul va fi apoi echipat cu o cameră externă de 5MP cu HDR și suport funcțional frumuseţe, care ar trebui să netezească pielea și să ascundă cele mai des denumite „mici imperfecțiuni”. Atât camerele interne, cât și cele externe sunt însoțite de un bliț LED.

Bateria este o unitate detașabilă 3.000 mAh care poate fi reîncărcat prin micro USB. Alte caracteristici ale Nokia C20 includ: SIM dual, deblocare facială, radio FM, conectivitate LTE, Bluetooth 4.2, WiFi 802.11 b / g / n, mufă pentru căști de 3,5 mm.

Smartphone-ul va fi disponibil din iunie în culori Albastru inchis este Ramel în configurații de la 1/16 GB și 2/32 GB cu prețuri începând de la 109 euro. Mai multe informații vor fi comunicate în următoarele săptămâni.

.

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *