Pe lângă cele două noi smartphone-uri 5G și al nivel de intrare, HMD Global a prezentat el Nokia G10 este Nokia G20. Primul este conceput pentru a fi folosit de toți membrii familiei, pentru a distra în același timp pe cei mai tineri și mai în vârstă. Al doilea, pe de altă parte, este un smartphone conceput pentru utilizatorii mai tineri și mai creativi, care doresc să aibă un smartphone în buzunar pentru a surprinde orice moment al zilei lor.

Caracteristici și prețuri Nokia G10

Nokia G10 este disponibil în culorile Noapte și Amurg și are o calitate excelentă Afișaj de 6,5 inci cu o funcție Boost pentru luminozitate pentru a oferi vizibilitate perfectă chiar și în lumina directă a soarelui. Ecranul are o crestătură lacrimă pentru a găzdui camera de 8 MP. Smartphone-ul este alimentat de Procesor MediaTek G25 acompaniat de 3 GB sau 4 GB RAM și 32 GB sau 64 GB spațiu de stocare intern, extensibil cu microSD de până la 512 GB. Pe scurt, suficient cât să ruleze corect aplicații pentru streaming video, rețele sociale și unele jocuri pentru a-i distra pe cei mici.

Prezintă Nokia G10 cameră externă triplă cu senzor principal de 13MP, însoțit de un obiectiv Macro de 2MP și un senzor de adâncime de 2MP. Suportă modul nocturn, pentru a face fotografii mai clare și mai luminoase chiar și în condiții de lumină slabă, și modul foto. Smartphone-ul va fi apoi echipat cu un buton dedicat de activare a Asistentului Google, un cititor de amprentă montat lateral, Bluetooth 5.0 și o baterie de 5.050 mAh care garantează mai multe zile de utilizare la o singură încărcare.

La bordul Nokia G10 este cea mai recentă versiune a sistemului de operare mobil Google, Android 11, iar compania promite doi ani de actualizări pentru a oferi întotdeauna cele mai noi și mai inovatoare caracteristici.

Nokia G10 va fi disponibil la sfârșitul lunii aprilie în configurații de 3/32 GB și 4/64 GB, cu prețuri începând de la 149 de euro. Mai multe informații vor fi comunicate în următoarele săptămâni.

Caracteristici și prețuri Nokia G20

Nokia G20 conține o foaie de specificații ușor îmbunătățită, deși panoul pare să fie același: o unitate de 6,5 inci cu rezoluție HD + și o funcție Brightness Boost. Cu toate acestea, în corpul său funcționează un SoC mai actualizat sau MediaTek G35, dar smartphone-ul este disponibil doar în configurație cu 4 GB RAM (și 64 GB sau 128 GB spațiu de stocare intern). cu microSD de până la 512 GB).

Chiar și sectorul fotografic pare să fie puțin mai frumos. La urma urmei, acesta este un smartphone conceput pentru a „spune povestea ta fără să te oprești vreodată”. Cu alte cuvinte, pentru a permite tinerilor sau, în orice caz, utilizatorii să utilizeze pe scară largă rețelele sociale, să facă multe fotografii și să înregistreze mai multe videoclipuri pentru a le împărtăși apoi pe profilurile lor, încercând în același timp să garanteze autonomia pe termen lung. Avem, de fapt, o cameră foto quad externă cu un senzor principal de 48 MP însoțit de un unghi ultra-larg de 5 MP, un obiectiv macro de 2 MP și un senzor de adâncime de 2 MP, în sprijinul modului de noapte, al modului foto și al OZO videoclipuri audio. Camera frontală selfie, pe de altă parte, are 8 MP.

Nokia G20 are apoi un buton dedicat pentru activarea Asistentului Google, cititor de amprentă lateral, Bluetooth 5.0, mufă audio de 3,5 mm, USB-C și o baterie mare de 5.050 mAh. În cele din urmă, acest smartphone va ajunge și pe piață cu Android 11 și va promite să actualizeze sistemul pentru următorii doi ani.

Nokia G20 va fi disponibil din iunie în culorile Night și Glacier și în configurațiile de 4/64 GB și 4/128 GB, cu prețuri începând de la 179 de euro. Mai multe detalii vor fi comunicate în următoarele săptămâni.

.

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *