Continuă cursa de Nokia pentru a câștiga pe cât posibil o piață în sectorul televizoarelor inteligente odată cu lansarea Nokia Smart TV 2400A. Acesta este un televizor inteligent de la 24 inci potrivit pentru utilizatorii care caută o soluție cu Android TV și la un preț foarte competitiv.

Caracteristici Nokia Smart TV 2400A

prețul specificațiilor oficiale ale nokia smart tv 2400a

Designul Nokia Smart TV 2400A este ceea ce se așteaptă de la un dispozitiv sub limita de 300 de euro, cu un cadru din plastic negru și o bază dreptunghiulară mare. Panoul de rezoluție HD de 1366 x 768 inci atinge o rată de reîmprospătare între 50 și 60 Hz, în timp ce procesorul quad core cu 1 GB RAM și 8 GB spațiu intern are cea mai bună îngrijire Gestionarea TV Android

Disponibilitatea platformei Google, cu suport nativ Chromecast, este unul dintre avantajele Nokia Smart TV 2400A care, cu suport complet pentru Netflix, Disney +, Amazon Prime Video și multe altele, oferă acces la majoritatea platformelor importante. lumea. Telecomanda este echipată cu taste rapide pentru a accesa Netflix și YouTube, în timp ce suportul DVB-T2, DVB-S2 și DVB-C oferă acces la toate tipurile de transmisii terestre și prin satelit.

Preț și disponibilitate Nokia Smart TV 2400A

Nokia Smart TV 2400A este deja disponibil pentru cumpărare 299,90 euro pe site-ul StreamView.

Ați putea fi, de asemenea, interesat de: Cele mai bune televizoare inteligente

.

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *