HMD Global tocmai a anunțat multe smartphone-uri noi printre acestea se remarcă gama medie Nokia X10 și X20 care au caracteristici interesante precum conectivitatea 5G și obiectivele ZEISS.

Aceste două dispozitive Nokia sunt, de asemenea, atractive din punct de vedere al software-ului, deoarece beneficiază de trei ani de actualizări ale sistemului de operare Android, un pas înainte în comparație cu cei doi ani oferiți anterior.

Nokia X10 și X20 primesc Android 12, 13 și 14

Ca acești doi Smartphone Nokia avea Android 11 preinstalat, actualizat la Android 12, Android 13 și chiar Android 14, împreună cu producătorul, vor oferi, de asemenea, actualizări lunare de securitate timp de trei ani.

Această strategie de actualizări Android pune Nokia X10 este Nokia X20 în mod similar cu dispozitivele Google Pixel și un exemplu de OnePlus, precum și cu smartphone-uri Samsung Galaxy A52 este Galaxy A72.

Cele mai multe dintre Smartphone Android al HMD Global lansat după suspendarea mărcii Nokia a primit un tratament similar în ceea ce privește actualizările de software, cu toate acestea Nokia X10 și X20 sunt primele smartphone-uri Nokia care au primit un an suplimentar de actualizări de software.

În plus față de specificațiile hardware, trei ani de actualizări ale software-ului măresc longevitatea acestor smartphone-uri comparativ cu concurenții de la mărci centrate în mod specific, cum ar fi Xiaomi este Adevaratul eu.

Citește și: Iată cele mai bune smartphone-uri pentru recepție Aprilie 2021

.

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *