În ciuda Huawei P50 Pro probabil ajung într-un timp îndelungat, zvonurile se succed fără încetare. De fapt, mult așteptatul smartphone al gigantului chinez a fost protagonistul mai multor speculații în ultimele săptămâni, precum dimensiunea considerabilă a senzorului său foto și consecința uriașă a camerei sau faptul că acesta va fi probabil primul dispozitiv pentru a fi lansat cu Harmony OS.

Ultima performanță, publicată de HoilNDI, un leaker destul de consacrat, vede din nou modulul foto Huawei P50 Pro + ca protagonist, care ar trebui să aibă chiar și 5 camere din spate. Bump-ul camerei are două inele separate prin bliț și sigla Leica, în cea superioară găsim camera „periscop” care ar trebui să asigure un zoom puternic și un alt obiectiv mai mic, în timp ce în cel inferior găsim un set de trei obiective și ce ar putea fi un senzor ToF (Flight Time).

Cinci camere pot fi nebunești dacă sunt confirmate

Dacă aceste randamente corespund realității, ne-am confrunta cu un sistem fotografic monstruos. Acest tip de speculații ar trebui luate, ca întotdeauna, cu un bob de sare, atât de mult încât același scurgător ar fi dat randamente destul de diferite de cele de astăzi, cu aproximativ o lună în urmă. Cu toate acestea, este posibil ca aceste performanțe foarte diferite să fie oglinda lucrărilor de proiectare și planificare din cadrul companiei chineze, care, la fel ca toți giganții tehnologici, evaluează diferite opțiuni de proiectare înainte de a pune echipamentul în producție.

Dispozitivul ar putea fi anunțat în luna mai, din acest motiv Huawei în prezent, încearcă să facă față dificultăților de producție și acces la componente, date de persistența restricțiilor impuse de Statele Unite. Va fi foarte complicat pentru Huawei să poată dobândi suficient Seria Kirin 9000, SoC pe care compania l-a proiectat și utilizat întotdeauna în produsele sale. Redarea arată apoi că P50 Pro + poate avea un ecran cu un design mai curbat decât cel al lui P50 Pro, iar întrebarea afișajului este un alt punct cheie al dificultăților Huawei, care ar trebui să se adreseze producătorului. BOE, la fel cum ar fi putut face Samsung.

.

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *