Poate spăla și îndepărta praful în același timp, are o stație de golire automată și o nouă tehnologie de navigație: este noul DEEBOT N8 +, noul aspirator cu care ECOVACS ROBOTICS – unul dintre producătorii cheie din sector – a inaugurat noul Familia de produse N8.

Stație de golire automată și alte noutăți ale familiei N8

Unul dintre principalele beneficii pe care le obțineți aspirator robot inteligent constă în a avea mai mult timp la dispoziție pentru a investi în alte activități. Aspiratoarele robot, de fapt, sunt proiectate să funcționeze independent, în timp ce tehnologiile mai noi vă permit, de asemenea, să programați sesiunea de curățare sau să o porniți de la distanță, chiar dacă nu vă aflați lângă un aspirator robot.

ECOVACS ROBOTICS extinde acest concept de autonomie aducând noul său DEEBOT N8 + a stație de golire automată care poate conține până la 2,5 litri de praf și murdărie, permițând până la treizeci de zile de utilizare. Este posibil să activați fișierulnu deranjaPentru a efectua golirea într-un timp stabilit, în timp ce este o aplicație specială ACASA ECOVACS indică când este timpul să schimbați sacul de praf.

Acesta nu este singurul element inovator al noii familii de produse de la ECOVACS ROBOTICS. Există Tehnologie de curățare OZMO, de fapt, permite noului N8 să spele și să golească praful într-un singur pas și garantează 53% îmbunătățesc performanța de curățare comparativ cu generația anterioară și menține zgomotul de consum redus. Noua perie principală combinată cu modul Max + este capabilă să îndepărteze cu ușurință părul animalelor de companie și murdăria tare de pe toate tipurile de suprafețe și în fiecare colț al casei.

Tehnologie TrueMapping, de fapt, scanează și mapează zonele casei extrem de precis și rapid, dar vă permite, de asemenea, să stabiliți zone în care aspiratorul robot nu poate accesa și două hărți diferite pentru fiecare etaj al casei: b În acest fel, va fi este posibil să programați sesiuni de curățare pe baza zonelor asupra cărora trebuie să acționeze aspiratorul robot.

Compatibilitatea cu dispozitivul a fost finalizată Amazon Alexa și Google Home, prezența senzori de oprire a căderii, actualizări automate prin OTA și controale extinse care pot fi programate prin intermediul aplicației. Unele produse ale familiei DEEBOT N8 sunt disponibile pentru achiziționare începând de astăzi în diferite variante, cu și fără stație de golire automată. În special:

  • N8 fără o stație de golire automată (probabil) va fi disponibilă la sfârșitul lunii martie la un preț de 399 euro;
  • N8 Pro fără o stație de golire automată va fi disponibil de la începutul lunii aprilie la un preț de 499 euro;
  • N8 Pro + fără stație de golire va fi disponibil de la începutul lunii aprilie la un preț de 699 euro;
  • N8 + cu o stație de golire automată este disponibil astăzi la un preț de 599 euro. Produsul va fi disponibil în curând pe Amazon și poate fi achiziționat de la acest link;
  • Singurul stație de golire automată este, de asemenea, compatibil cu i Produse din familia DEEBOT T8 și va fi disponibil de la sfârșitul lunii martie la un preț de 299 euro.

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *