De câteva zile acum un număr mare de utilizatori ai Eu am. Mobil experimentează ineficiențe grave cu privire la primirea apelurilor și SMS-urilor. Mulți utilizatori raportează imposibilitatea de a efectua și de a primi apeluri telefonice – telefonul este oprit sau nu poate fi accesat – în timp ce în partea SMS-ului par să existe doar probleme cu privire la recepție.

Întreruperi grave după actualizare

Problema pare a fi direct legată de actualizarea SIM care a început acum aproape zece zile. Reamintește, de fapt, că în ziua de 16 martie trecută, operatorul MVNO a început o campanie de informare prin SMS la sosirea nouă actualizare SIM pentru a îmbunătăți securitatea, ca un ecou al furtului grav de date suferit de operator în urmă cu câteva luni, care a afectat 2,5 milioane de utilizatori.

După cum puteți vedea din unele capturi de ecran de pe pagina oficială de Facebook. Mobil, mulți utilizatori raportează același tip de probleme atunci când primesc și fac apeluri telefonice. Același serviciu pentru clienți a confirmat anomalia și sperăm că va fi rezolvată cât mai curând posibil.

Dacă ați întâmpinat și probleme serioase cu cartela SIM. Mobil în raport cu componenta telefonică (SMS și apeluri telefonice), puteți încerca să scrieți direct operatorului de telefonie mobilă prin pagina oficială de Facebook sau să contactați serviciul clienți la numărul gratuit 19.21 .21.

Ați putea fi, de asemenea, interesat de cele mai bune oferte de telefonie

.

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *