OnePlus a început să lanseze o nouă actualizare pentru cel mai ieftin smartphone din 2020: OnePlus Nord N100. De fapt, această actualizare va aduce patch-urile de securitate din februarie 2021 pe dispozitivele excelente ale mărcii chineze, pe lângă unele îmbunătățiri minore.

Spre deosebire de verii săi principali, OnePlus Nord N100 a fost destinat doar piețelor din anumite regiuni ale lumii, cum ar fi Europa și Statele Unite. Tocmai din acest motiv, numărul clădirilor actualizate variază în funcție de regiune.

  • Europa: OxygenOS 10.5.8
  • America de Nord: OxygenOS 10.5.6

Actualizarea vine exact la o lună după patch-urile de securitate din ianuarie 2021, confirmând consistența și atenția suportului software OnePlus chiar și pentru cele mai ieftine dispozitive.

Nu numai patch-urile de securitate din această actualizare pentru OnePlus Nord N100

Această actualizare nu este caracterizată doar de patch-uri de securitate, ci conține și soluții majore la unele probleme cunoscute și optimizarea binevenită a consumului de energie de așteptare în anumite situații.

Puteți consulta schimbați registrul actualizare completă:

  • Consum optimizat de energie de așteptare în unele scenarii
  • S-au soluționat problemele cunoscute
  • Patch de securitate Android actualizat la versiunea 2021.02

Actualizarea este în curs de introducere și ar trebui să ajungă la toți proprietarii de OnePlus Nord N100 in zilele urmatoare.

Pe coperta OnePlus North

S-ar putea să vă intereseze și: Prima actualizare pentru OnePlus 9 și 9 Pro, OnePlus Nord ține pasul

.

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *