Samsung este, fără îndoială, compania cu cel mai mare număr de smartphone-uri pliabile de pe piață și, de asemenea, cea care controlează această piață, dar un brevet fără precedent al companiei sud-coreene ne oferă câteva indicii despre statutul fiscal al activității companiei. tablete pliabile.

Este o nouă generație Galaxy Tab?

În ultimele zile Organizația Mondială a Proprietății Intelectuale (WIPO) a publicat cererea de brevet pentru o tabletă Samsung echipată cu un afișaj pliabil pe baza sa de date. Documentația trimisă OMPI arată proiectarea a ceea ce pare a fi o tabletă în toate scopurile și scopurile. Samsung Galaxy Tab high-end cu afișaj pliabil.

Brevet rabatabil cu filă Samsung Galaxy

Cadrele sunt extrem de subțiri până la punctul în care nici măcar nu contemplă prezența camerei frontale, care apare în schimb integrată în înălțimea balamalei orizontale unde sunt amplasate sistemul de difuzoare și conectorul de încărcare. Designul tabletei arată, de asemenea, butoanele laterale poziționate pe părțile laterale ale cadrului, împreună cu butonul de pornire și oprire.

Brevet rabatabil cu filă Samsung Galaxy

Brevetul nu indică când ar putea fi lansată această tabletă de la Samsung, dar suntem foarte curioși să o vedem în direct. După cum am spus în deschiderea articolului, compania are deja smartphone-uri pliabile cu afișaje destul de generoase: Samsung Galaxy Z Fold2 5G, de exemplu, are un panou de 7,6 inci. Nu este cu adevărat un „ecran pentru tabletă”, dar este încă suficient de spațios pentru a utiliza mai multe aplicații în același timp.

.

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *