Magazin Google Play este una dintre cele mai importante aplicații Android și orice daune, chiar și cea mai mică, pot afecta milioane și milioane de utilizatori din întreaga lume. Echipa de dezvoltare a Google lucrează constant pentru a încerca să remedieze tot felul de bug-uri în cel mai scurt timp posibil, dar astăzi se pare că unii utilizatori se confruntă cu eroare despre gestionarea notificărilor din Magazin Play.

Nu mai există notificări din Magazin Play

De fapt, după cum puteți vedea din scurtul videoclip postat pe Twitter de Artem Russakovskii, o suprafață cunoscută a AndroidPolice, unora li se pare Google Pixel aveți probleme la activarea opțiunii de a primi fișierul notificare la finalizarea actualizării de aplicare. Va intra în detaliu, comutatorul introdus în interiorul panoului Notificări din setările magazinului Google Play nu pare să păstreze alegerea făcută de utilizator.

Magazinul Google Play are o setare de notificare „Actualizări complete”, dar permisiunea este complet ruptă pentru mine.

🤷‍♂️ pic.twitter.com/1lm5rjjRQg

– Artem Russakovskii (@ArtemR) 18 martie 2021

În videoclip este clar că, chiar și după activarea comutatorului “Actualizări complete“, Confirmarea ulterioară la nivelul notificărilor generale ale Android nu poate fi finalizată. Motivul din spatele bug-ului magazinului Google este neclar, dar sperăm că echipa gigantului Mountain View o poate izola și remedia cât mai repede posibil printr-o actualizare de pe server.

Ați întâmpinat probleme cu notificările din Magazin Play? Spuneți-ne în comentariile de mai jos.

.

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *