OnePlus este pe punctul de a pierde un alt membru important al echipei: Kyle Kiang, Chief Marketing Officer OnePlus. După cum a raportat de Intrare, Kyle Kiang va părăsi compania pe 2 aprilie, la mai puțin de o lună de la lansarea o nouă familie de smartphone-uri din seria 9 și OnePlus Watch, primul ceas inteligent al companiei.

Adio Kyle Kiang vine la câteva luni după o altă mare pierdere. Asta de Carl Pei, cofondator al OnePlus, care a părăsit compania în septembrie anul trecut. Carl Pei s-a oprit apoi Nimic, o companie de tehnologie nouă cu sediul la Londra, care misiune este aceea a “un viitor în care tehnologia este atât de avansată și perfect integrată în viața noastră, încât pare să nu existe, dar este peste totUnul dintre primele produse la care lucrează compania sunt căștile cu un corp transparent, care vă permite să vedeți circuitele interne.

La ce ar trebui să se aștepte fanii OnePlus?

Abandonul lui Carl Pei mai întâi, și cel al lui Kyle Kiang apoi, pare să confirme iminent o schimbare de curs în OnePlus ceea ce ar putea duce la o abandonare progresivă a misiune original, adică să fabrice și să vândă smartphone-uri cu caracteristici premium la un preț mai accesibil.

Kyle Kiang are cu siguranță creditul pentru a ajuta la transformarea unei companii mici într-un brand de succes, cu unul fandom foarte activ și strâns legat. El a reușit să câștige încrederea consumatorilor luând scena OnePlus de mai multe ori, acum să prezinte produse noi, acum să admită greșelile făcute de companie. După ce s-a alăturat OnePlus în 2015, călătoria lui Kyle Kiang pare să fi ajuns la sfârșit, totul pentru „Explorați noi oportunități”.

Există noutățile au fost confirmate de OnePlus, care a comentat plecarea actualului director de marketing: “Kiang părăsește echipa OnePlus pentru a explora noi oportunități, ultima sa zi fiind 2 aprilie. El va fi întotdeauna un bun prieten al companiei și îi dorim tot binele în toate demersurile sale viitoare.“.

Mulți se întreabă dacă aceste schimbări corespund de fapt unei schimbări de curs în OnePlus și, mai ales, în ce consistență se schimbă acest curs, care sunt planurile de viitor ale companiei. În prezent, nu există știri despre „noile oportunități” pe care Kyle Kiang ar dori să le exploreze, dar toate aceste scurgeri fac ca comunitatea OnePlus să pară puțin deplasată. De fapt, înainte de Kyle și chiar înainte de Carl, compania a pierdut și câțiva membri la nivel înalt din departamentul de comunicații.

.

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *