Lansarea Xiaomi Mi 11 5G a dezvăluit doar parțial cantitatea uriașă de știri pe care gigantul chinez le-a stocat utilizatorilor săi și, în ultimele câteva săptămâni, am avut ocazia să vorbim despre dispozitivele care vor fi prezentate în următoarele săptămâni. . Astăzi, un număr mare de zvonuri și scurgeri oferă posibilitatea de a descoperi multe detalii despre ele. Xiaomi Mi 11 Pro, Xiaomi Mi Mix 4, Xiaomi Mi 11 Lite și multe altele.

O mulțime de știri despre Xiaomi Mi Mix 4

Xiaomi Mi Mix 4, pliabilul mult așteptat al gigantului chinez, poate avea un design foarte similar cu cel al Samsung Galaxy Z Fold2 5G. Aceasta este ceea ce putem vedea din câteva fotografii live legate de cadrul terminalului Xiaomi.

În plus față de sistemul de balamale evident necesar pentru mecanismul de închidere și deschidere, fotografiile live arată marca Xiaomi pe spate, precum și referința „MIX” pentru a indica faptul că aparțin acestei categorii specifice de smartphone-uri. Pe spate puteți vedea un modul fotografie triplă, dar, din păcate, partea din față nu ne oferă o modalitate de a ne imagina dimensiunea afișajului sau posibila prezență a uneia sau mai multor camere cu perforare.

xiaomi mi mix 4 11 pro lite render leak rumor

niste informații postate pe Twitter din Xiaomiui apoi consultați ceea ce ar trebui să fie fișa tehnică Xiaomi Mi Mix 4. Terminalul, etichetat cu codul produsului “K2B” din MIUI și denumit în cod “ODIN”, va fi fixat pe un panou AMOLED cu rezoluție QHD + cu o rată de reîmprospătare de 120 Hz. Fișa tehnică indică, de asemenea, trei senzori din spate – 50 MP principal Sony IMX766, 48 MP ultra unghi larg și senzor telescopic de 48 MP -, procesor Qualcomm Snapdragon 888 și probabil suport mmWave.

Iată interpretările Xiaomi Mi 11 Lite

În urma zvonurilor interesante de ieri despre unele informații despre ceea ce ar trebui să fie fișa tehnică Xiaomi Mi 11 Lite 4G, astăzi a fost publicat care ar trebui să fie redările noului smartphone Xiaomi Android.

xiaomi mi mix 4 11 pro lite render leak rumor

Scurgerea dezvăluie cele patru culori așteptate pentru terminalul chinezesc, un panou frontal plat (și nu curbat ca pe Xiaomi Mi 11 5G) și un modul foto spate triplu. Pe scurt, dacă randările ar fi adevărate, Xiaomi Mi 11 Lite are un Xiaomi Mi 11 5G cu ecran plat.

Xiaomi Mi 11 Pro va afișa un ecran secundar

Este probabil ca Xiaomi Mi 11 Pro să fie prezentat împreună cu modelul Xiaomi Mi 11 Ultra. Conform ultimelor zvonuri despre Xiaomi Mi 11 Pro, se pare că smartphone-ul vede prezența afișaj secundar secundar, un element despre care am discutat deja acum câteva săptămâni.

Xiaomi a decis să implementeze acest mic panou pentru a facilita fotografiile selfie cu modulul foto din spate – evident pentru a oferi fotografii mai bune decât modulul frontal – dar și pentru a vă permite să vedeți în direct, în previzualizare, cum va apărea fotografia folosind unele efecte fotografice .

Multe smartphone-uri noi pe drum

Xiaomi Mi Mix 4, Xiaomi Mi 11 Lite, Xiaomi Mi 11 Pro și Xiaomi Mi 11 Ultra sunt doar câteva dintre smartphone-urile pe care gigantul chinez le va dezvălui în săptămânile următoare, sau cel puțin asta susține celebrul leaker Stație de chat digitală.

Potrivit informațiilor sale, în perioada martie – aprilie vor fi prezentate smartphone-uri high-end, un smartphone cu afișaj pliabil, un smartphone pentru jocuri, un smartphone extrem de subțire și un smartphone 5G foarte ieftin.

.

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *