OPPO, Realme, Xiaomi și Samsung au multe noutăți în curs de pregătire pentru următoarele luni: să aflăm împreună în acest articol.

Încărcarea de 125 W vine pentru smartphone-urile OPPO și Realme

Încărcarea rapidă pe smartphone-uri este una dintre cele mai solicitate funcții de către utilizatori, motiv pentru care multe companii lucrează în mod constant pentru a crea tehnologii care pot scurta timpii de încărcare, asigurând în același timp o durată lungă de viață a bateriei. Cele mai recente informații publicate pe net indică faptul că OPPO, Realme și OnePlus vor fi gata să lanseze primele smartphone-uri capabile să suporte încărcare super rapidă de 125W.

oppo realme încărcare rapidă 125w colaborare samsung olympus

Ne dăm seama că este capabil să se reîncarce 33% numai a unei baterii de 4000 mAh 3 minute. Tehnologia este foarte anticipată deoarece este perfect compatibilă cu cele mai populare de pe piață: VOOC, Dart, Warp, SuperVOOC, SuperVOOC 2.0, SuperDart și multe altele. Din puținele informații lansate pe Weibo de către Stație de chat digitală, companiile vor prezenta noile soluții în a doua jumătate a anului 2021.

Smartphone Samsung cu lentile Olympus?

Multe companii mari de smartphone-uri se bazează pe mărci de top din lumea fotografiei pentru a-și integra cunoștințele în telefoane și astfel să ofere o experiență de filmare la nivel înalt. După cum știm, Huawei, OnePlus și Vivo sunt doar câteva dintre companiile care se bazează pe lentile Leica este Hasselblad pentru smartphone-urile lor, iar ultimele zvonuri indică faptul că Samsung este pe cale să lanseze un anume in colaborare cu Olimp.

Există o mulțime de această eventualitate vorbind pe Twitter și nu numai, unde se subliniază faptul că colaborarea dintre cele două companii ar trebui să dea roade numai în următoarele luni, posibil odată cu lansarea familiei Samsung Galaxy S22.

Xiaomi este gata să lanseze trei smartphone-uri cu Snapdragon 870

În ultimele săptămâni, Xiaomi a fost destul de ocupat cu lansarea unui număr mare de smartphone-uri precum Xiaomi Mi 11 Ultra, Xiaomi Mi 11i, Xiaomi Mi 11 Lite și chiar Xiaomi Mi 11 Pro. Se pare, însă, că gigantul chinez are planuri să prezinte mai puțini alții trei smartphone-uri echipat cu un procesor Qualcomm Snapdragon 870.

După cum am văzut, noul procesor al companiei americane este adesea numit unul versiune îmbunătățită Qualcomm Snapdragon 865+ și se pare că Xiaomi a decis să se concentreze puternic pe acest SoC, întrucât este capabil să ofere performanțe valide în mod decisiv în capătul mijlociu-înalt al pieței.

Iată varianta Samsung Galaxy S20 Fan Edition

După zvonurile de acum câteva zile despre o nouă variantă a Samsung Galaxy S20 Fan Edition, în aceste ore modelul cu conectivitate 4G a fost dezvăluit de organismul de certificare Wireless Power Consortium. Informațiile legate de scurgeri ne oferă câteva informații despre designul smartphone-ului Samsung și despre unele caracteristici ale fișei tehnice.

oppo realme încărcare rapidă 125w colaborare samsung olympus

Se afișează cu codul produsului SM-G780G și caracterizată printr-un design din toate punctele de vedere similar (dacă nu identic) cu cel al Samsung Galaxy S20 Fan Edition, această variantă specială ar trebui să lipească procesorul Qualcomm Snapdragon 865+ în locul Exynos 990. Prin urmare, smartphone-ul ar trebui prezentat în acele țări. unde varianta Samsung Galaxy S20 Fan Edition 5G nu este comercializată.

.

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *