Serialul Xiaomi Mi Box este unul dintre cele mai populare printre căutătorii de dispozitive Android TV și se pare că gigantul chinez se pregătește să lanseze o nouă generație de Xiaomi Mi Box S, un dispozitiv care are acum peste doi ani pe umeri (lansat la sfârșitul anului 2018).

Confirmarea provine din baza de date FCC (organismul de telecomunicații din SUA), în care Xiaomi Mi Box S apărea nepublicată (versiunea curentă a produsului are inițialele numărului modelului MDZ-22-AB în timp ce noua versiune are inițialele MDZ-22-AG).

Caracteristici și imagini ale noii generații Xiaomi Mi Box S

Nu vă așteptați la revoluții comparativ cu modelul lansat în 2018, deoarece noul dispozitiv Android TV de la Xiaomi este caracterizat doar de câteva inovații mici, care reproduc în mare măsură caracteristicile predecesorului său.

Conform celor ce pot fi învățate din baza de date FCC, noua generație de Xiaomi Mi Box S se va putea baza pe un port USB, port HDMI, intrare jack audio de 3,5 mm, care este același echipament ca modelul actual, ca și designul dintre noua generație și cea lansată în 2018.

Există, de asemenea, o imagine a interfeței Android TV pe ecran, care arată interfața obișnuită a utilizatorului, precum și nicio știre despre procesor, care ar trebui să fie Amlogic S905X (CPU de la cinci ani ilu).

Singura modificare fizică vizibilă care pare confirmată în prezent este reprezentată de telecomandă: noul model, de fapt, are în partea de jos un link dedicat Amazon Prime Video (înlocuind linkul „Live”, probabil mai puțin util).

În prezent, nu este clar când acest model actualizat va fi lansat pe piață și ipoteza că Xiaomi decide să intre în el fără un anumit strigat nu poate fi exclusă.

Nu mai este nimic de făcut decât să aștepți informații oficiale de la gigantul chinez.

Citește și: Revizuirea Xiaomi Mi Box S.

.

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *