În urmă cu aproximativ două săptămâni ni s-a spus despre funcția de memorie a Asistentului Google, o funcție la care lucrează gigantul Mountain View, al cărui obiectiv este „vă ajută să salvați lucrurile importante pentru dvs. și le face ușor de găsit prin căutare sau căutare.Astăzi, după cum știți bine, Asistentul Google integrează un un memento destul de simplu, dar funcțional; cu toate acestea, echipa de dezvoltare lucrează la o versiune super îmbunătățită a notelor, pe care astăzi vom vedea o mulțime de știri interesante.

Ce ne așteaptă cu Memorie

Pe măsură ce accesați ecranul Google Assistant Memory, un mesaj de stare vă propune să adăugați o comandă rapidă rapidă la funcția de pe ecranul de pornire al smartphone-ului dvs. Android. Mergând mai departe, este posibil să observăm o interfață foarte asemănătoare cu cea a mementourilor „standard” ale Asistentului Google. În porțiunea superioară există o bara de căutare cu pictograma pentru a accesa contul dvs. Google, imediat mai jos, însoțită de câteva filtre de căutare. Înainte de a afișa filele cu mementouri salvate, puteți vedea data de astăzi, numărul mementourilor salvate și un meniu de acces rapid pentru a accesa „Setări” și butonul „Șterge”.

Pagina cu mementouri șterse arată conținutul în carduri, cu posibilitatea de a restabili orice memento, pur și simplu atingând butonul „Restaurare”.

Funcția de căutare permite utilizatorului să găsească orice notă cu titlul, data sau orice fișier atașat (imagine, link, document etc.).

Orice notă salvată în memorie poate fi ulterior modificată utilizând butonul „Editare” corespunzător, prin care poate fi trimis și aplicațiilor sau altor utilizatori prin intermediul butonului de partajare rapidă. În UI Edit, puteți afla, de asemenea, când a fost creat mementoul, când a fost modificată ultima dată, dacă face parte dintr-o anumită colecție și, eventual, când sună alarma de notificare.

Din păcate, nu există nicio modalitate de a ști când va fi lansată funcția, dar se pare că echipa Google împinge pedala de accelerație.

.

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *