Cu majoritatea studenților forțați de pandemie să studieze de acasă și cu unii dintre părinții lor care se luptă cu munca la distanță, nevoia de computere noi sau de adaptare a celor mai vechi, fără licențe actualizate și, prin urmare, nu sunt potrivite pentru a rula cel mai mult aplicații utilizate pe scară largă. Datorită noilor oferte de la GoDeal24.com, care oferă reduceri de până la 62%, devine mai ușor să vă salvați și să vă ajustați echipamentul, cel puțin din punct de vedere software.

Reduceri de până la 62% la GoDeal24

Funcția „Telefonul meu” din Windows 10 devenind din ce în ce mai completă și cu multe alte soluții concepute pentru a face smartphone-urile Android să comunice mai bine cu computerele echipate cu sistemul de operare Redmond, este acum esențial să instalați cea mai recentă versiune pe computer, de asemenea pentru îmbunătățiți munca de la distanță.

Datorită noilor vânzări promoționale GoDeal24, achiziționarea unei chei pentru Windows 10 sau pentru un alt produs Microsoft va fi o operațiune rapidă și ieftină. Economiile sunt atât de asigurate încât devine mai ușor să plătiți câțiva euro în loc să pierdeți timp găsind soluții alternative (ilegale). Vrei câteva exemple?

Deci, este suficient să introduceți codul relevant în coș pentru a obține prețul indicat. Cod EBW50 poate fi, de asemenea, utilizat pentru a obține o reducere de 50% la următoarele produse:

Și ce zici de aceste reduceri de pachete care includ atât Windows cât și Office? Folosind codul EBW62 puteți obține o reducere de 62%, plătindu-le sume foarte convenabile:

În cele din urmă, am dori să indicăm o reducere de 55% cu codul EBW55, pe următoarele produse:

Cum funcționează GoDeal24?

S-ar putea să vă întrebați cum GoDeal24 poate percepe prețuri atât de mici. Totul este foarte simplu, deoarece ceea ce veți cumpăra nu este un pachet de vânzare cu amănuntul cu o cutie, dispozitive de instalare și o foaie autorizată. De fapt, achiziționați doar codul de activare, care trebuie introdus atunci când vi se solicită procedura și poate fi utilizat o singură dată (sau de două ori în cazul tastelor valabile pentru două computere).

Economiile sunt, prin urmare, asigurate, va trebui să obțineți fișierele de instalare doar de pe site-ul oficial Microsoft, cu avantajul că aveți întotdeauna cea mai recentă versiune disponibilă. Pur și simplu urmați instrucțiunile pentru a crea un CD de instalare sau o cheie USB bootabilă pentru a începe procedura de instalare.

Vă reamintim că cheile achiziționate sunt trimise prin e-mail, astfel încât acestea să fie întotdeauna disponibile în caz de nevoie.

Informații publicitare

.

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *