Kena Mobile lansează o promoție pentru cei interesați de schimbarea operatorilor și pentru a stimula indecizii. Pentru cei care aduc numărul la Kena acolo Bon de cumpărături de 10 euro să cheltuim în supermarketurile unor lanțuri specifice: să mergem împreună pentru a afla detaliile.

Un voucher pentru o achiziție de 10 euro la trecerea la Kena Mobile

Treceți la Kena, cumpărăturile sunt mai ușoare„Este noua inițiativă a operatorului virtual de a cuceri clienții interesați de una portabilitate. Valabilă până la ora 10 dimineața din 29 martie 2021, promoția vă permite să primiți un voucher de cumpărături în valoare de 10 euro pentru a fi utilizat în supermarketurile Carrefour, Famila, A&O și Dok participante.

Cum atunci? Foarte simplu: trebuie să cumpărați o ofertă Kena aducând numărul dvs., să așteptați finalizarea procedurii de portabilitate, selectați voucherul făcând clic pe linkul trimis prin SMS de către operator până la 30 iunie 2021 și să îl utilizați în supermarket în termen de un an .

A se alatura, Kena oferă activ în prezent pe site:

  • Kena 12,99: minute nelimitate de apeluri către toată lumea, SMS nelimitat și 70 GB de internet 4G pentru 12,99 euro pe lună
  • Kena 9.99: minute nelimitate de apeluri către toată lumea, SMS nelimitat și 100 GB de internet 4G la 9,99 euro pe lună (numai de la Iliad, ho. Mobile, CoopVoce, Fastweb, Tiscali și alte virtuale specifice)

Așa cum am menționat, voucherul poate fi utilizat numai la punctele de lucru ale grupului Carrefour și Megamark. Pentru lista completă a supermarketurilor participante și mai multe detalii puteți accesa această adresă.

S-ar putea să vă intereseze: cele mai bune oferte de telefon

.

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *