Deși au încercat întotdeauna să-și dea o identitate bine definită, OnePlus este OPPO sunt uniți de o legătură inseparabilă care, din când în când, reapare puternic: așa că nu este de mirare că în China OnePlus 8 este OnePlus 9 ei abandonează HydrogenOS a trece la ColorOS 11 de OPPO.

OnePlus 8 și OnePlus 9 trec la ColorOS 11 în China

După cum a confirmat Pete Lau pe Weibo la câteva ore după prezentare, OnePlus 9 și OnePlus 9 Pro vor folosi ColorOS 11 dezvoltat de OPPO în China și nu, așa cum era de așteptat, HydrogenOS. Aceasta înseamnă că, de fapt, OnePlus a decis să abandoneze interfața cu utilizatorul, “gemenii” din OxygenOS European, în favoarea firmware-ului care atașează dispozitivul OPPO. Există totuși mai multe: chiar și proprietarii chinezi OnePlus 8 pot trece la ColorOS 11 pentru a evita să rămână pe firmware a cărui dezvoltare s-a oprit.

OnePlus 9 ColorOS 11

Ce se va schimba pentru piața europeană? Nimic, cel puțin deocamdată: utilizatorii europeni OnePlus vor continua să cumpere un dispozitiv bazat pe firmware-ul personalizat OxygenOS. Vă reamintim că seria OnePlus 9 va fi lansată mâine la nivel global, în timp ce un eveniment special este planificat pentru China.

Vezi și: recenzie OnePlus 8

.

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *