OnePlus 9 Pro tocmai a fost dezvăluit și este deja precomandat Amazon dar celebrul youtuber JerryRigEverything a avut ocazia să-și testeze bunătatea constructivă. Noul smartphone al companiei chineze a fost bine primit de critici, chiar dacă există unele îngrijorări minore cu privire la suportul software, un domeniu în care OnePlus în ultima perioadă nu este genial. În orice caz, cu acest smartphone s-au făcut progrese în ceea ce privește camera și completitudinea generală a ofertei în comparație cu predecesorii săi.

JerryRigEverything a început testul prin verificarea rezistenței ecranului și, odată ce filmul oferit de compania mamă a fost îndepărtat, dispozitivul, care a fost echipat cu Gorilla Glass 5 atât pe spate, cât și care acoperă ecranul, a început să afișeze semne la nivelul 6 a scalei de duritate Mohs.

Oneplus 9 pro jerryrigeverthing

OnePlus nu a dezamăgit cu privire la calitatea construcției modelului 9 Pro

Youtuberul s-a îndreptat apoi către cadru, care este fabricat din aluminiu și are o culoare argintie, în timp ce este deteriorat, nu prezintă semne clar, așa cum se poate întâmpla și cu alte smartphone-uri. Același lucru este valabil pentru toate tastele, care sunt, de asemenea, din metal. Modulul camerei este protejat cu sticlă, care nu a suferit zgârieturi din faimosul său cuțit utilitar.

Smartphone-ul are o certificare IP68 iar acest lucru este parțial ilustrat de inelul clasic de cauciuc roșu, care protejează slotul SIM de apă. Ecranul OnePlus 9 Pro a rezistat flăcării brichetei timp de 40 de secunde înainte de a afișa marca clasică albă a AMOLED, deși acest text nu a găsit încă sens.

În cele din urmă, ca întotdeauna, Zack a testat bunătatea constructivă a cadrului încercând să îndoaie dispozitivul care, în afară de o ușoară distorsiune care a apărut la împingerea din spate, nu a prezentat nicio dificultate în a-l depăși.

Dacă doriți să aflați mai multe despre dispozitiv, iată recenzia noastră.

.

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *