În 2016, cu versiunea 3.5.5 a OxygenOS pentru OnePlus 3, compania chineză a prezentat „Sing file„Ideal pentru a transfera rapid un fișier pe un alt dispozitiv Android, pur și simplu utilizând aplicația manager de fișiere OnePlus.

Distribuirea mai imediată este plină de satisfacții

Cu toate acestea, în aceste ore, după cum au remarcat unii utilizatori de pe Reddit echipați cu OnePlus 9, compania a decis să o facă eliminați caracteristica File Dash de către prietenul manager de fișiere Partajare Google Near. Noutatea nu a fost subliniată în niciun fel de OnePlus în timpul lansării OnePlus 9 și OnePlus 9 Pro, motiv pentru care colegii de la XDA au contactat compania pentru mai multe informații despre această schimbare importantă.

Pentru a oferi o experiență mai ușoară de transfer de fișiere între dispozitivele Android, am înlocuit funcția „File Dash” cu funcția „Close Share” oferită de Google – evidențiază OnePlus. Utilizatorii pot accesa Setări, dați clic pe „Google”, apoi dați clic pe „Conexiuni dispozitiv”. Utilizatorii pot apoi face clic pe „Partajare Găsire” pentru a transfera fișiere. Dacă celălalt dispozitiv nu acceptă partajarea în apropiere, utilizatorii pot transfera fișiere prin Bluetooth sau alte aplicații terțe.. “

Nu este clar dacă OnePlus va decide să elimine File Dash și pentru alte smartphone-uri de generația următoare, de asemenea, cu unele actualizări OxygenOS, dar ideea integrării Google Near Share pare o alegere bună mai ales având în vedere știrile interesante la care lucrează echipa de dezvoltare. de la Google.

.

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *