Anunțate oficial acum doar trei zile, OnePlus 9 și OnePlus 9 Pro sunt în mod clar cele mai fierbinți smartphone-uri ale momentului și înregistrări de precomandă înregistrat în ziua 1 este un semn clar al aprecierii publice.

Pete Lau, cofondator și CEO OnePlus, a luat cuvântul pe Twitter pentru a raporta date semnificative, uneori impresionante, și mai ales pentru a mulțumi întregii comunități – vechi și noi – pentru feedback.

oneplus 9 precomenzi

Tweet-ul include imaginea pe care o vedeți mai sus, care este foarte semnificativă: în prima zi a precomenzilor lor, cele două noi modele majore din seria OnePlus 9 și-au tăiat literalmente predecesorii din seria OnePlus 8, o creștere de 324 la sută.

Din păcate, executivul mărcii chineze nu a furnizat cifre, așa că nu este posibilă cuantificarea acestei creșteri, care, în orice caz, este imposibil de ignorat.

Oricare ar fi factorul determinant – atenția mass-media deținută săptămâni întregi cu teasere și diverse avanpremiere, prestigiosul parteneriat cu Hasselblad a subliniat de multe ori (ale cărui fructe, sperăm, vor fi văzute mai ales în anii următori) și validitatea incontestabilă a produselor -, OnePlus 9 și OnePlus 9 Pro au convins rapid mulți cumpărători, care nu au ezitat să pre-comande în prima zi.

Și ce crezi, care dintre cele două modele ți-a atras cel mai mult atenția? Îl veți cumpăra imediat? Spuneți-ne în căsuța de comentarii.

S-ar putea să vă intereseze și: Recenzia OnePlus 9 Pro: același preț, dar mai multă calitate

.

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *