După ce a prezentat gama de smartphone-uri high-end OnePlus 9 și OnePlus 9 Pro, gigantul chinez revine în lumea mobilă prezentând un dispozitiv extrem de special: OnePlus Nord LE. Particularitatea sa, așa cum vom vedea în rândurile următoare, nu are nicio legătură cu fișa tehnică a acesteia, ci doar cu conceptul care a condus la concepția dispozitivului.

Există un singur OnePlus Nord NO disponibil

oneplus nord oficialul

De ce să spunem că OnePlus Nord NO nu are nimic special în ceea ce privește hardware-ul? Motivul este evident: OnePlus Nord NO este din toate punctele de vedere copia OnePlus Nord. Nu numai că designul său este aproape identic – singura diferență dintre cele două constă în gradientul panoului din spate care se întoarce de la portocaliu la verde – dar și programul specific nu este diferit. OnePlus Nord LE are același afișaj de rată de reîmprospătare de 90 Hz, același procesor Qualcomm Snapdragon 765G, aceeași baterie de 4115 mAh cu încărcare rapidă de 30 W și, de asemenea, aceleași module foto.

Adevărata noutate a OnePlus Nord LE, așa cum am spus, este conceptul din spatele smartphone-ului. OnePlus Nord NO nu este produs în milioane de exemplare, așa cum se întâmplă pentru fiecare smartphone nou, ci compania produce doar una. Prin urmare, OnePlus împinge conceptul de „Ediție limitată“la”Literalmente One Ony Edition“.

Dacă doriți să puneți mâna pe „noul” smartphone al companiei, trebuie să participați la competiția organizată de companie, respectând următoarele cerințe:

  • urmărește OnePlus Nord pe Instagram;
  • faceți o fotografie a smartphone-ului dvs. actual și plasați-o pe profilul dvs. Instagram, indicând de ce sunteți interesat să treceți la OnePlus Nord. Totul trebuie să fie însoțit de hashtagul #SwitchToNord.

.

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *