Lansarea OnePlus North a marcat revenirea acestui producător în gama medie și a fost primit în mod pozitiv de către entuziaștii și profesioniștii Android, deoarece smartphone-ul poate conta pe o relație bună între calitate și preț, totul fără a neglija filosofia companiei.

În lunile următoare OnePlus a lansat alte modele mid-range, precum OnePlus Nord N10 5G și OnePlus Nord N100, în timp ce altul a vorbit despre multe la sfârșitul anului 2020, dar în urmă cu câteva zile a ieșit că producătorul chinez a decis să îl șteargă: ne referim la el OnePlus Nord SE.

Iată pachetul de vânzări OnePlus Nord SE

În prezent, nu este clar de ce OnePlus a decis să anuleze lansarea acestui smartphone ediție specială, dar, aparent, producătorul se afla deja într-un stadiu avansat în ceea ce privește marketingul său.

Cel puțin așa par să sugereze următoarele fotografii, publicate de Recalled în ultimele ore, care ne arată care ar trebui să fie pachetul de vânzări de echipamente (condiționat este obligatoriu, deoarece nu există garanții de fiabilitate și pot fi una multora fals pentru a completa Reţea).

Potrivit Recalled, modelul din acest pachet de vânzare ar fi fost cel cu 12 GB RAM și 256 GB memorie integrată în culoarea Grey Ash, în timp ce nu pare să aibă accesorii în interior, altele decât cele incluse în echipament. O versiune „normală” a smartphone-ului.

În cele din urmă, utilizatorii se pot baza pe o pungă specială și o cutie de protecție, cum ar fi pachetul de vânzare rezultat din colaborarea dintre producător și artistul chinez Joshua Vides.

În așteptarea aflării de ce OnePlus a decis să anuleze lansarea acestui dispozitiv, fanii companiei se pot consola cu gândul că OnePlus Nord 2 ar trebui să sosească în câteva luni.

Citește și: recenzia OnePlus Nord

.

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *