Mai sunt doar câteva ore lansarea noilor smartphone-uri din seria OnePlus 9, stabilit pentru data de 23 martie viitoare. Și dacă este adevărat că așteptarea crește dorința, compania a reușit să folosească bine zilele care ne separă de eveniment, oferind acum câteva detalii despre unele aspecte cheie ale următorului flagship, iar acum propun câteva inițiative, nu facem altceva decât să ne hrănim curiozitatea față de noul OnePlus 9.

Abia ieri, de fapt, ne-a spus despre mega sunt date gratuit pregătit de OnePlus. În fiecare zi și până pe 23 martie, ziua mult așteptatului eveniment de prezentare a noilor smartphone-uri, toți abonații vor putea participa la extragere cu Căști fără fir OnePlus 9 și OnePlus Z pentru apucături. Dar surprizele nu par să se termine aici. Într-adevăr, ele nu se termină aici! La 11:00 astăzi, OnePlus va deschide un precomanda limitată la OnePlus 9.

Prima precomandă OnePlus 9 se va deschide la ora 23:00.

Cum funcționează precomanda? Cât mai curând posibil, va fi suficient plasați comanda pe pagina dedicată. Ar fi de ajuns 40 euro, și primiți Ambalaj pentru cadouri foarte interesant. Aceasta include una Rucsac de călătorie OnePlus (disponibil în două versiuni, dar cu adevărat superb pentru fanii mărcii), a pălărie de butoi din seria OnePlus 9 (care este atât de la modă) și a un cupon de reducere de 40 de euro pentru achiziționarea unui smartphone OnePlus din seria 9. De îndată ce primiți pachetul acasă, cuponul este adăugat automat în contul dvs. OnePlus. Desigur, cuponul de reducere poate fi utilizat exclusiv pentru a cumpăra un dispozitiv din seria OnePlus 9 și va fi valabil până la 30 aprilie anul acesta.

În cele din urmă, amintiți-vă că ieri câmpul lui Pete Lau pe el cont Twitter câteva informații cu privire la afișarea OnePlus 9. Acesta va fi un tip LTPO cu rezoluție QHD + (2560 x 1440 pixeli) și o rată de reîmprospătare de 120 Hz. rata de reîmprospătare se va adapta automat în funcție de activitatea sa, de fapt oscilează de la 5 Hz la 120 Hz. Alte detalii confirmate de fondatorul companiei sunt: ​​culoare pe 10 biți, HDR10 + și o luminozitate maximă de 1300 de niți.

.

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *