OnePlus Watch

Pe măsură ce ne apropiem de 23 martie, în ziua în care OnePlus a organizat un eveniment de lansare, anticiparea crește pentru primul ceas inteligent al companiei, care va fi lansat sub numele de OnePlus Watch.

În ultimele săptămâni, progresele privind caracteristicile cheie ale acestui ceas inteligent au devenit din ce în ce mai numeroase și în ultimele ore a fost fondatorul și CEO al producătorului chinez, Pete Lau, pentru a descoperi o altă bijuterie legată de acest dispozitiv.

OnePlus Watch va suporta până la 110 moduri de antrenament

Cu un mesaj activat Stare de nervozitateDe fapt, Pete Lau a dorit să-i liniștească pe cei care așteaptă OnePlus Watch în speranța că ar putea să-l folosească și pentru a-și monitoriza activitatea sportivă: ceasul inteligent va putea sprijini până la 110 moduri de antrenament.

Un ceas, mai mult de 110 moduri de antrenament. #OnePlusWatch pic.twitter.com/NRlFK022Xo

– Pete Lau (@PeteLau) 20 martie 2021

Imaginea publicată de Pete Lau include atât cele mai populare activități sportive (de la alergare la ciclism, de la haltere la exerciții de greutate corporală), cât și cele puțin mai frecvente (de exemplu, cricket, badminton, tir la țintă sau balet), fără a neglija înotul sau simplele plimbări.

Reamintește că, în conformitate cu ceea ce a ieșit până acum, OnePlus Watch ar trebui să poată monta pe o cutie circulară de 46 mm, senzor de monitorizare a ritmului cardiac, suport SpO2, sistem de monitorizare a somnului, 4 GB RAM, corp capabil să reziste la apă și praf (cu certificare IP68) și suport pentru încărcare rapidă.

Caracteristicile sale vor include posibilitatea de a răspunde (sau de a efectua) apeluri, de a afișa notificările primite pe smartphone-ul conectat, de a gestiona redarea conținutului multimedia și de a funcționa ca telecomandă OnePlus TV.

Ar fi foarte interesant să aflăm dacă va fi lansat la nivel global și la ce gamă de preț se va poziționa primul ceas inteligent OnePlus.

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *