Dacă sunteți în căutarea unuia ceas inteligent confortabil, arătos și bogat în funcții, dar aveți un buget limitat, ONOR Watch ES poate fi soluția ideală. Acest dispozitiv oferă funcții precum monitorizarea continuă a ritmului cardiac, A Antrenor virtual personal și practic Afișaj tactil AMOLED de 1,64 inci la un pret foarte competitiv. Datorită codului nostru de reducere de mai jos, puteți achiziționa HONOR Watch ES de pe Amazon de la pret ieftin de doar 55 euro, în loc de 89 de euro.

La acest preț, HONOR Watch ES este furat

ONOR Watch ES este caracterizat de ecranul AMOLED dreptunghiular de 1,64 inci. Este ușor, confortabil la încheietura mâinii și are o curea concepută pentru a se potrivi oricărui stil, astfel încât poate fi purtată chiar și în cele mai formale ocazii. Afișajul afișează imagini viu colorate și poate fi personalizat alegând una o varietate de cadrane. Există ceva pentru toate gusturile, de la cele cu stil carton pentru cei inspirați de elementele naturii, de la abstract la mai minimal. ESTE toate pot fi personalizate în așa fel încât să arate doar datele și informațiile de interes.

În ciuda prețului foarte rezonabil, HONOR Watch ES este complet în ceea ce privește caracteristicile: ofertele monitorizarea ritmului cardiac 24 de ore pe zi, dar și monitorizarea nivelurilor de saturație a oxigenului din sânge, ta stres, ta dormi s-a născut în ea perioadă, trimite un memento când se apropie perioada de ovulație sau perioada. Dincolo de asta, acest ceas inteligent vă permite vizualizați și gestionați notificările apeluri primite, cum ar fi notificări de apeluri, mesaje noi și evenimente din calendar; a verifica a canta, consultați prognoza meteo și accesul la alte aplicații.

Dar, mai important, HONOR Watch ES oferă monitorizarea activității sportive pentru 95 de moduri diferite de antrenament și vă puteți identifica automat când începeți un antrenament, ținând evidența datelor, chiar dacă uitați să porniți opțiunea de urmărire. Ceasul inteligent oferă, de asemenea 12 cursuri de instruire animate cu mai mult de patruzeci de exerciții de efectuat urmând exemplul a ceea ce apare pe ecran.

Toate acestea pentru 55 de euro, este o afacere! Pentru cumpărați HONOR Watch ES pe Amazon folosind codul nostru de reducere, introduceți produsul în coș și la check-out introduceți codul cuponului “6SYBX5WU„În domeniul dedicat (Adăugați un cadou sau un cod promoțional). Dacă aveți un abonament Prim, transportul este gratuit și primiți produsul acasă în câteva zile.

.

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *