OpenSignal este una dintre companiile de top atunci când vine vorba de publicarea de studii privind calitatea experienței internaționale de rețea mobilă. Prin milioane de măsurători privind disponibilitatea semnalului, puterea semnalului, calitatea semnalului și viteza de descărcare și încărcare a diferiților operatori de telefonie, este capabil să ofere o imagine destul de analitică a calității rețelei în cele mai importante țări din lume.

Iliada este una dintre stelele în creștere din 2021

În aceste ore OpenSignal a publicat „Premiile Global Mobile Network Experience 2021„, Un raport lung în care clasează principalii operatori internaționali de telefonie mobilă în funcție de două categorii macro: câștigători globali și lideri globali. Dintre mulți operatori împărțiți în multe categorii de evaluare, Iliada estesingurul operator italian care au fost incluse în clasificare.

Mai exact, al patrulea operator de telefonie mobilă a fost premiat ca “Steaua în creștere a 2021“în ceea ce privește Disponibilitatea rețelei 4G datorită creșterii semnificative a timpului conectat la rețeaua LTE de către utilizatori. De fapt, Iliada a înregistrat o creștere a dimensiunii 7,2% față de o creștere mondială medie de 4,2%.

Rezultatul important obținut de operatorul francez subliniază marea creștere a companiei și a serviciilor sale, în timp ce calea indicată de Benedetto Levi în acest interviu o face să fie unul dintre reperele și pentru -5G.

Ați putea fi, de asemenea, interesat de cele mai bune oferte de telefonie

.

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *