Oppo continuă să scuturi de smartphone-uri și ultima sosire esteOppo Reno5 Z 5G: Succesor al excelentului Oppo Reno 4Z 5G

Noul smartphone chinezesc de acasă se poate lăuda cu specificații relevante pentru gama de prețuri în care este poziționat: se va lipi de un procesor MediaTek Dimensity 800U, 8 GB RAM și 128 GB memorie internă, la bord găsim o baterie de la 4310 mAh cu încărcare rapidă la 30W prin portul USB-C furnizat. Totul va fi mișcat ColorOS 11.1 bazat pe Android 11.

Afișaj AMOLED și patru camere pentru Oppo Reno5 Z 5G

Oppo Reno5 Z 5G va lipi un panou FullHD + de 6,43 inci AMOLED cu un cititor de amprente sub afișaj și o gaură frontală în partea din stânga sus pentru a ține senzorul de 16 MP.

În partea din spate a dispozitivului găsim modul fotografic format din patru senzori:

  • 48 MP principal
  • Unghi ultra-larg de 8MP
  • Macro de 2MP
  • 2 MP monocrom

Experiența fotografică va fi, de asemenea, îmbogățită cu funcții software precum Ultra Night Video, HDR Video, Dual-View Video, Camera Focus Lock, Dynamic Bokeh și modul de apelare „Îmbunătățiri în AI Scene 2.0” care promite să aleagă cea mai bună scenă fotografică folosind inteligența artificială.

Oppo Reno5 Z 5G se poate lăuda și cu prezența NFC și a mufei audio de 3,5 mm, o adăugare binevenită în aceste zile.

Oppo Reno5 Z 5G

Oppo Reno5 Z 5G în „Cosmo Blue”

Funcțiile menționate mai sus vă pot părea familiare, deoarece cea mai recentă adăugire la casa chineză nu este altceva decât un Oppo F19 Pro + 5G înlocuit din nou cu o încărcare mai lentă și adăugarea cipului NFC.

Pentru a confirma acest lucru este, de asemenea, numele culorii negre, care este numit în ambele modele „Fluid negru”. Cealaltă variantă de culoare se numește „Cosmo Blue”. Pe de altă parte, culoarea gri, exclusivă pentru F19 Pro + 5G, lipsește.

Oppo Reno5 Z 5G în prezent este disponibil pentru vânzare în Singapore la comercianții cu amănuntul fizici și platformele de comerț electronic la un preț care, la schimbul valutar, ar trebui să fie de aproximativ 330 de euro.

S-ar putea să vă intereseze și: OPPO A74 este oficial și este deja disponibil pe Amazon, dar există și Enco Air

.

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *