OnePlus tocmai a lansat Beta 4 de OxygenOS 11 pentru OnePlus 7, OnePlus 7T, OnePlus 7 Pro și OnePlus 7T Pro. Aceasta este cea mai recentă versiune a interfeței personalizate OnePlus bazată pe Android 11 și care, pe lângă schimbarea unor elemente grafice ale interfața cu utilizatorul, introduce și câteva inovații importante.

Noutăți în actualizare

De astăzi, utilizatorii interesați care au OnePlus 7, 7T, OnePlus 7 Pro sau 7T Pro pot descărca cea mai recentă versiune beta disponibilă de OxygenOS 11. Deoarece aceasta este o versiune beta, totuși, această versiune de OxygensOS 11 poate fi instabilă. sau bug-uri de diferite tipuri. Din acest motiv, OnePlus vă recomandă să faceți o copie de rezervă a dispozitivului înainte de a continua cu descărcarea și instalarea actualizării.

Beta 4 a OxygenOS 11 rezolvă unele probleme ale versiunii anterioare și introduce, de asemenea, câteva caracteristici noi. aici este schimbați registrul costum de afaceri:

  • Setați o problemă în care pictograma bateriei din bara de stare a fost afișată anormal.
  • Setați probleme cunoscute și stabilitate îmbunătățită a sistemului.
  • Configurați o problemă în care căștile Bluetooth erau dezactivate în modul adaptiv aptX.

Unele știri se referă numai la OnePlus 7, deoarece acest smartphone nu a primit Beta 3. Unele dintre caracteristicile și aranjamentele versiunii beta anterioare, prin urmare, au fost lansate împreună cu cea actuală. În acest caz, știrile sunt după cum urmează:

  • Setați o problemă în care bateria se poate încărca lent în unele cazuri.
  • Setați o problemă în care funcția de trezire vocală a fost dezactivată după o actualizare a sistemului.
  • Setați o problemă în care smartphone-ul întâmpina o întârziere la redarea videoclipurilor înregistrate pe ecran.
  • S-a rezolvat o problemă în care atingerea dublă pentru a se trezi putea eșua.
  • Îmbunătățirea stabilității Wi-Fi.
  • Afișajul de mediu Always On este acum disponibil (Setări – Utilități – OnePlus Lab – Întotdeauna pe afișajul ambiental).

Cum se actualizează OnePlus 7 (și Pro) și OnePlus 7T (și Pro)

Cei care au instalat deja cea mai recentă versiune Open Beta OxygenOS 11 vor primi actualizarea Beta 4 prin OTA. În schimb, alți utilizatori pot descărca fișierul compatibil cu modelul aflat în posesia lor de pe site-ul oficial OnePlus și îl pot instala manual pe smartphone.

.

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *