Concentrarea reînnoită a Samsung asupra componentei sale software pentru smartphone-uri îl face să fie una dintre cele mai atente companii la nevoile utilizatorilor, iar în aceste ore gigantul sud-coreean a lansat lansarea actualizării. G99XXU2AUC8 pentru Samsung Galaxy S21, Samsung Galaxy S21 + și Samsung Galaxy S21 Ultra 5G.

Noua actualizare G99XXU2AUC8

Trio-ul Samsung de smartphone-uri de ultimă generație primește (în India) a actualizare completă de la 1 GB ceea ce aduce cu sine o multitudine de știri foarte importante. De fapt, pe lângă adăugarea celor mai recente patch-uri de securitate legate de recolta din aprilie, actualizarea modificărilor se referă la unele îmbunătățirea camerei.

Mai exact, știm că acum este posibil să faceți fotografii în modul Foto chiar și cu senzorul „standard”, exclus până acum în favoarea senzorului telescopic și cu unghi ultra-larg. Este foarte probabil ca compania să fi integrat alte îmbunătățiri ale camerei, dar, din păcate, schimbarea oficială este destul de slabă în acest sens.

Cum se actualizează Samsung Galaxy S21 Series |

Actualizarea G99xxXXU2AUC8 pentru Samsung Galaxy S21, Samsung Galaxy S21 + și Samsung Galaxy S21 Ultra 5G sunt lansate în prezent în India, așa cum am indicat câteva linii mai sus. Dacă nu doriți să așteptați notificarea unei actualizări clasice, puteți verifica disponibilitatea acesteia pe șosea Setări > Actualizări software > descarca si instaleaza.

Ați putea fi, de asemenea, interesat de: Recenzie pentru Samsung Galaxy S21 | Recenzie Samsung Galaxy S21 + Recenzie Samsung Galaxy S21 Ultra 5G

.

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *