2020 a fost un an destul de bun pentru criptomonede. Rezultatele excelente ale Bitcoin au convins mari investitori și au făcut piața criptomonedelor mai stabilă și structurată. De fapt, în Statele Unite PayPal permite cumpărarea și vânzarea criptomonedelor din noiembrie și la acel moment s-a anunțat că va sprijini criptomonedele ca metodă de plată. Toate acestea sunt acum o realitate datorită noii funcționalități “Verificați cu Crypto“Începând de azi.

Această caracteristică vă permite să convertiți instantaneu Bitcoin, Ethereum sau Litecoin în dolari SUA, fără nicio taxă suplimentară pentru tranzacție. După conversie, plata se face imediat și în cazul în care vânzătorul nu folosește dolari SUA, PayPal convertește dolari în moneda utilizată de vânzător la ratele standard de conversie.

Plăți cu criptocurrency PayPal

Noua funcție apare automat în portofelul PayPal dacă utilizatorul are suficientă criptomonedă pentru a finaliza plata. În plus, utilizatorul este întotdeauna capabil să controleze cantitatea de criptomonedă pe monedă și poate utiliza o singură monedă pentru a face o achiziție.

PayPal nu este singura companie care permite astfel de tranzacții. Concurentul său american Square, de fapt, lansase deja suport pentru Bitcoins în aplicația sa în 2018. PayPal cu toate acestea, se dovedește a fi un pas înainte cu această nouă caracteristică, care deschide ușile criptomonedelor pentru un număr semnificativ de utilizatori, 377 milioane din conturile active raportate săptămâna trecută. În acest fel, PayPal devine unul excelent jucător atât în ​​lumea portofelelor digitale, cât și în schimbul de criptomonede, simplificând astfel utilizarea acestora și făcându-le o metodă de plată din ce în ce mai obișnuită.

.

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *