Astăzi, 18 martie 2021, Huawei a reînnoit selecția de oferte activate pe e-shop-ul său ca parte a „campaniei de primăvară” și a adăugat și câteva flash pe îmbrăcăminte purtabilă excelentă: ceasul inteligent Huawei Watch GT 2 și adevăratele căști fără fir Huawei FreeBuds 3.

În timp ce în această dimineață v-am prezentat selecția completă a ofertelor de primăvară Huawei, inclusiv laptopuri din seria MateBook și multe smartphone-uri, tablete și articole portabile, de data aceasta ne concentrăm doar pe cele două oferte flash.

Campania de primăvară Huawei: oferte flash (18 – 19 martie 2021)

Începem prin a spune că, la fel ca în toate celelalte oferte ale acestei inițiative promoționale, în acest caz și Huawei garantează Livrare rapidă în 1-2 zile lucrătoare e gratuit la toate comenzile, cu excepția serviciului de asistență dedicată 7 zile pe săptămână.

Mai precis, ar trebui apoi specificat că ambele oferte flash Următoarele vor fi disponibile, până când stocurile se vor epuiza devreme, numai pentru zilele de astăzi (18 martie) e Mâine (19 martie). Iată ofertele:

Toate celelalte oferte din magazinul Huawei pentru campania de primăvară sunt disponibile la linkul de mai jos:

Oferte de campanie de primăvară Huawei (18 – 26 martie 2021)

S-ar putea să vă intereseze și: Cele mai bune smartphone-uri Huawei: ratingul din martie 2021

.

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *