Black Shark 4 și Black Shark 4 Pro, prezentate acum câteva zile, reprezintă răspunsul Xiaomi pentru lumea tot mai rapidă și mai activă a jocurilor pe dispozitive mobile. Pe lângă faptul că te bazezi pe o foaie de date uimitoare, cu tot ce poți spera să găsești într-un smartphone 2021, este multă discuție. calitate audio dintre vorbitorii din Black Shark 4 Pro.

Audio de calitate din toate punctele de vedere

black shark 4 pro dxomark audio

De fapt, conform acestui articol al DxOMark, Black Shark 4 Pro montează cel mai bun sistem audio de pe un smartphone. Noul dispozitiv de gaming high-end atinge un scor general de 81 ceea ce îl aduce în topul ratingului DxOMark cu 1 punct diferență față de Xiaomi Mi 10S. Totuși, DxOMark vorbește cu entuziasm despre întregul sector audio redare audio real este cel care are cea mai mare sarcină datorită calității sale.

Meritul este cu siguranță sistemul de difuzoare stereo care garantează reproducerea fără niciun fel de compromis. În articol citim că timbrul acustic, medii, maxime și minime sunt întotdeauna exacte, chiar dacă este posibil să observăm unele mici probleme la redarea audio la volum mare.

black shark 4 pro dxomark audio

Există ceva care poate fi îmbunătățit în ceea ce privește Inregistrare audio, unde zgomotele de fundal sunt adesea gestionate greșit și afectează înregistrarea vocală sau video. În ansamblu, totuși, sistemul audio al Black Shark 4 Pro îndeplinește culorile potrivite și, astfel, este noul reper de pe piață.

.

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *