2020, pentru WINDTRE, închis cu performanțe mai mici de 10%. Utilizatorii s-au ridicat la 21.571 milioane, mai puțin de 4% trimestrial e 10% In fiecare an. Datele negative sunt parțial atenuate de cele legate de ARPU, adică venitul mediu lunar pe client activ: în acest caz vorbim despre o medie de 11,75 € din ARPU, egal cu 3% creștere.

Performanță subestimată

Rezultatele financiare ale WINDTRE au fost actualizate la 31 decembrie 2020 se vorbește de 4.656 miliarde EUR, o scădere de 4%, cu o marjă totală de 3.524 miliarde EUR. Reducerea bazei de clienți italieni a dus, de asemenea, la o scădere cu 5% a valorii EBITDA (marja brută de exploatare) de 2 miliarde EUR, în timp ce costurile de exploatare au scăzut la 990 milioane EUR, față de 1,19 trilioane de euro din 2019.

Din nou, grupul CK Hutchison evidențiază piața de telefonie din Italia ca fiind extrem de complexă, datorită presiunii constante exercitate de Iliad și de numeroșii operatori virtuali (MVNO) prezenți. În acest context, însă, prezența brandului secundar Very Mobile a avut succes reduce pierderile de bază Clienți în segmentul preplătit, dar, din păcate, operatorul nu a furnizat date exacte despre performanța generală a Very Mobile.

Ați putea fi, de asemenea, interesat de cele mai bune oferte de telefon

.

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *