Au mai rămas câteva zile pentru evenimentul OnePlus din 23 martie odată cu lansarea seriei OnePlus 9, iar în aceste ore este aceeași companie care publică știri extrem de importante pe forumul tehnologic care încarcă noi smartphone-uri high-end.

OnePlus 9 Pro se așteaptă cu o încărcare minunată

OnePlus 9 Pro va fi echipat cu suport tehnologic Încărcare urzeală 50W pentru încărcarea fără fir, un pas important înainte în comparație cu încărcarea Warp de 30W dezvăluită odată cu lansarea OnePlus 8 Pro. Prin această tehnologie, bateria OnePlus 9 Pro atinge doar 100% încărcare 43 minute.

Din păcate, OnePlus nu a lansat informații despre Warp Charge disponibile pe OnePlus 9, dar credem că este foarte probabil să fie mai puțin decât ceea ce este oferit pe modelul „Pro”. În orice caz, însă, ambele se pot baza pe suportul de încărcare de la 65 W pe cablu; prin intermediul acestuia, smartphone-urile se încarcă de la 1% la 100% 29 minute.

oneplus 9 pro 9r încărcare warp 30 w wireless

Ultima veste bună: OnePlus confirmă faptul că 65W își va găsi locul în cadrul pachetului de vânzare a smartphone-urilor.

OnePlus 9R este așteptat cu nerăbdare

Vine atunci OnePlus 9R, circulat inițial pe net numit OnePlus 9E, același Pete Lau a dezvăluit câteva specificații interesante ale terminalului. Fără a intra în prea multe detalii tehnice, CEO-ul OnePlus nu a ascuns acel OnePlus 9R va avea un preț mai mic decât OnePlus Nord, smartphone-ul care (re) a adus compania mai aproape de banda de mijloc a lumii mobile.

Răspunsul pe care l-am primit de la comunitatea noastră și de la utilizatorii OnePlus Nord a fost fenomenal și ne oferă încredere că mergem în direcția corectă.“, Tindika Lau. “Cu OnePlus 9R, căutăm să mergem și mai departe pentru a scoate la lumină un telefon echilibrat cu cea mai recentă tehnologie și design industrial de vârf, care poate oferi o experiență superioară utilizatorului și, de asemenea, poate oferi experiențe.. “

OnePlus 9R, a cărui lansare vizează în prezent doar India, va oferi utilizatorilor câteva funcții destinate celor care caută un smartphone ieftin pentru a se juca și el bine. ”cu funcționalitate de derulare, comenzi pe ecran și modificări ale afișajului în joc. “

Pe coperta OnePlus 8

.

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *