Sigla Euronics

Astăzi, 29 martie 2021, Unieuro și Euronics – două dintre principalele lanțuri naționale de electronice de consum – salută o serie de fluturași noi, cu oferte de produse tehnologice din cele mai diferite categorii.

În această dimineață începusem deja săptămâna cu oferte de la Amazon, dar cu ceva timp în urmă vă povesteam despre cele mai interesante oferte ale noului flyer Unieuro pentru lumea Android. Acum să ne uităm la celelalte oferte ale acestui pliant și, de asemenea, la toate propunerile diverselor platforme Euronics.

Unieuro oferă „Doar cele mai bune? Este evident! “(29 martie – 11 aprilie)

Flyerul este remarcat mai ales pentru posibilitatea de a plăti achiziția sa în 10 plăți fără dobândă.

Pe lângă ofertele pe smartphone-uri, ceasuri inteligente și tablete pe care le-am arătat deja, iată cele mai bune:

Alte oferte sunt disponibile la acest link și vizibile în următorul flyer:

Unieuro oferă „Doar cele mai bune? Este evident! “(29 martie – 11 aprilie)

Euronics oferă Bruno, SIEM, CDS, Tufano (29 martie – 14 aprilie)

În cazul în care Euronics vorbirea devine cu siguranță mai articulată, pe măsură ce zeii au fost activați fluturași specifici pentru diversele platforme – Tufano, SIEM, CDS și Bruno -, toate au aceeași perioadă de valabilitate: în perioada 29 martie – 14 aprilie 2021.

La punctele de vânzare Euronics SIEM fluturașul „Fantastic Nilox scooter cadou” este activ și promoția în cauză se aplică în cazul achiziționării de aer condiționat printre cei prezenți în fluturaș. Scuterul promoțional este Nilox doc 8five, cu o valoare comercială de 399,99 euro. Pliantul poate fi citit integral la acest link.

În magazinele de grup Euronics CDS, pe de altă parte, volantul „Scontissimi” este activ, concentrat în principal pe televizoare inteligente (cum ar fi Sharp 4K 50 ″ 50BL5E de la 529 euro pe prima pagină) și pe dispozitive mari. Cu toate acestea, există o selecție largă de smartphone-uri Android, iOS purtabile și unele computere, precum Apple MacBook Air 512 GB pentru 19999 euro și Huawei MateBook D 14 pentru 749 euro. Iată linkul către pliantul complet.

Fluturașul a fost activat în aceeași zi la punctele de vânzare Euronics Tufano are dreptul la „reducere de TVA” și prevede de fapt că, prin achiziționarea a două sau mai multe produse pentru o sumă totală de cel puțin 799 EUR, clientul are dreptul la o reducere de 18,04% la prețul de vânzare. Categoriile cărora li se aplică reducerea sunt: ​​TV, soundbar, dolby surround, aparate mici și mari, aparate încorporate, vehicule electrice, tablete și aparate de aer condiționat. În plus, este posibil să plătiți în 20 de rate cu un TAN fix de 0%, 0% APR și prima tranșă din septembrie. Pentru mai multe detalii și pentru a descoperi produsele oferite, iată linkul către pliantul complet.

În cele din urmă, pliantul este activ la punctele de vânzare Euronics Bruno este „Reduceri de până la 50%” și include produse din diverse categorii, inclusiv smartphone-uri precum OPPO A72 pentru 169 euro, televizoare inteligente precum LG 43UN7300 4K pentru 399 euro, atât calculatoare fixe, cât și portabile precum Lenovo IdeaPad 5 Core i3 peste 479 euro. Fluturașul este vizibil în galeria de mai jos, dar îl puteți consulta și la acest link către site-ul oficial.

Nu uitați să urmați canalul price.tech Telegram în care raportăm continuu cele mai bune tehnologii pe care o puteți găsi pe net: iată linkul direct!

S-ar putea să vă intereseze și: Cele mai bune caiete din martie 2021: iată sfaturile noastre

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *