Introdus acum doar câteva săptămâni, POCO F3 este fără îndoială unul dintre cele mai interesante smartphone-uri din mijlocul pieței, datorită unui raport preț / performanță deosebit de avantajos.

POCO F3 începând de la 299 euro

Datorită chipset-ului Snapdragon 870, o versiune ușor îmbunătățită a Snapdragon 865+, MICI F3 este capabil să ofere performanțe excelente în ceea ce privește viteza, combinând o fișă tehnică destul de bună. Sunt disponibile două dimensiuni de memorie, 6-128 GB și 8-256 GB), un ecran AMOLED de 6,67 inci cu rezoluție FullHD +, o cameră triplă din spate și o baterie de 4.520 mAh, cu un încărcător de baterie de ’33 wați inclus în pachet pentru o reîncărcare cu siguranță rapidă.

De astăzi până doar pe 8 aprilie îl poți lua acasă MICI F3 cumpărați-l pe AliExpress, prin intermediul magazinelor europene care garantează livrarea (gratuită). Și folosind codul de reducere FTIT50, pe lângă o reducere directă aplicată de magazinul oficial POCO pe AliExpress, puteți profita de aceeași promoție de lansare.

Deci plătiți 299 de euro pentru versiunea cu 6 GB RAM și 128 GB memorie internă și 349 euro pentru cea echipată cu 8 GB RAM și 256 GB memorie internă, prețuri foarte bune pentru foaia tehnică care este echipată cu aceasta . În prezent, versiunea de bază este disponibilă numai în alb, în ​​timp ce versiunea de 8-256 GB poate fi achiziționată în alb și negru.

Cumpărați POCO F3 pe AliExpress începând de la 299 euro

Informații publicitare

.

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *