O singură dată smartphone-urile Android de ultimă generație sau premium erau echipate cu cel mai bun hardware disponibil pe piață, dar asta s-a schimbat rapid pe măsură ce gama medie a văzut sosirea componentelor care odinioară erau exclusive pentru dispozitive foarte scumpe.

POCO X3 Pro este oferit pe Amazon

Dacă sunteți în căutarea unui smartphone complet din toate punctele de vedere, cu un design high-end, datorită și unui ecran mare cu rame foarte subțiri, POCO X3 Pro este un dispozitiv pe care suntem siguri că vă vom putea oferi multe satisfacții.

De fapt, însă Preț foarte ieftin, smartphone-ul are un display AMOLED excelent de 6,67 inch cu rezoluție Full HD + cu rată de reîmprospătare de 120 Hz, cameră frontală cu gaură de perforare, procesor Qualcomm Snapdragon 860 cu 6 GB de memorie RAM LPDDR4X și 128 GB de memorie internă (non-extensibilă) tip UFS 3.1 , Baterie de 5160 mAh, cameră spate quad și Android 11 cu MIUI 12.

POCO X3 Pro este disponibil pe Amazon la prețul de 199,90 euro în loc de 229 euro în culori Black Phantom este Frost Blue. În cele din urmă, vă reamintesc să vă abonați la canalul nostru Telegram prețuri.tehnologie să nu ratați cele mai bune oferte din întreaga lume hi-tech.

Cumpărați POCO X3 Pro

Ați putea fi, de asemenea, interesat de: Cele mai bune smartphone-uri Android ieftine

.

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *