Cu ocazia lansării Huawei Mate X2 producătorul chinez a anunțat că acest smartphone face parte din grupul de dispozitive care vor primi mai întâi actualizarea care aduce HarmonyOS, a cărui lansare este programată pentru luna viitoare.

Huawei a lansat recent cea de-a doua versiune beta mobilă HarmonyOS pentru dezvoltatori și este probabil ca producătorul să poată lansa în curând și a treia, înainte de a lansa programul beta public pentru utilizatori în luna aprilie.

Iată primele smartphone-uri care vor avea HarmonyOS

În ultimele ore, au apărut noi zvonuri care ar putea dezvălui care vor fi primele dispozitive Huawei care vor primi HarmonyOS când va fi disponibil:

  • Huawei Mate X2
  • Huawei Mate 40
  • Huawei Mate 40 Pro
  • Huawei Mate 40 Pro +
  • Huawei P40
  • Huawei P40 Pro
  • Huawei P40 Pro +

Potrivit celor care răspândesc această nouă indiscreție, producătorul chinez ar trebui să lanseze HarmonyOS pe dispozitivele cu EMUI 11 și Magic UI 4, iar timpul pentru diferitele dispozitive depinde de procesoarele lor (probabil CPU-urile de peste interval primesc noul sistem de operare cu prioritate peste ceilalti). Nu numai telefoanele Huawei primesc HarmonyOS, ci și ONORURI, indiferent de separarea dintre aceste două companii.

De asemenea, se pare că unele telefoane vor merge direct la HarmonyOS (chiar dacă numai cu versiunile EMUI 10.1 și Magic UI 3.1), cum ar fi Huawei Nova 7 SE, HONOR 30S și HONOR X10.

În ceea ce privește smartphone-urile Huawei cu procesor MediaTek, în prezent aceste dispozitive nu au fost considerate ca făcând parte din planul de actualizare, dar această decizie poate fi modificată în viitor.

Reamintim că, așa cum a fost anunțat de Wang Chenglu, președintele Departamentului de software pentru afaceri pentru consumatori Huawei, HarmonyOS în 2021 ar trebui să ajungă la 300 de milioane de dispozitive (200 de milioane de smartphone-uri și 100 de milioane de tablete, articole portabile, mașini și dispozitive inteligente acasă): , sunt așteptate luni destul de solicitante.

Citește și: Recenzie Huawei Mate 40 Pro

.

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *