La câteva ore după lansarea OnePlus Watch, așteptat pentru mâine, Prețul de vânzare a primului ceas inteligent OnePlus pentru piața europeană. Știrea era, din nou, acum de încredere leaker Ishan Agarwal pe Twitter, conform căruia ceasul inteligent va fi vândut la un preț de aproximativ 150 de euro. În acest fel, OnePlus Watch concurează direct cu producțiile altor companii chineze care și-au pus ceasurile inteligente în piață sub două sute de euro, precum Mi Watch-ul Xiaomi și câteva modele Huami Amazfit.

Ishan Agarwal a profitat de ocazie pentru a împărtăși publicului său o nouă serie de interpretări care înfățișează ceasul OnePlus în variantele negru și gri ca zăpada și care par să confirme designul care s-a revărsat deja în unele imagini vechi.

Prețul OnePlus Watch pentru piața europeană a fost dezvăluit 1

OnePlus Watch a revendicat și confirmat caracteristici

La acest preț, OnePlus Watch ar trebui să ofere caracteristici destul de interesante, propunându-se ca o alternativă excelentă pentru toți acei utilizatori care caută un dispozitiv cu un aspect minim și care poate reprezenta o adevărată extensie a smartphone-ului. În funcție de ceea ce a scurs pe net în ultimele săptămâni, acest ceas inteligent ar trebui să aibă un cadran rotund disponibil în două dimensiuni diferite.

Nu ar trebui să fie WearOS, ci mai degrabă un smartwatch sistem de operare în timp real (RTOS). Încă nu știm dacă aceasta reprezintă o Mai mult sau un prag, care acceptă doar un pachet limitat de aplicații și nu oferă acces la aplicații terțe. Cu toate acestea, potrivit lui Pete Lau însuși, această soluție garantează cu siguranță o experiență mai ușoară și permite OnePlus Watch să dureze mult mai mult: “Am ales să folosim un sistem de operare cu uzură inteligentă dezvoltat pe baza RTOS deoarece credem că oferă o experiență lină și fiabilă, oferind în același timp o durată de viață excepțională a bateriei.“.

Dincolo de asta, compania are confirmat din smartwatch va susține peste o sută de moduri de antrenament, deci va fi un dispozitiv excelent pentru a vă monitoriza sesiunile de fitness. Printre alți factori presupuși, internetul dorește ca OnePlus Watch să fie rezistent la apă și praf, să aibă 4 GB de stocare, să susțină ritmul cardiac, somnul, stresul și monitorizarea oxigenului din sânge și tehnologia Plata warp. Această tehnologie de încărcare rapidă ar trebui să ofere o zi de viață a bateriei cu doar douăzeci de minute de încărcare.

Ar putea fi adevărat sau OnePlus are rezervate surprize? Trebuie doar să așteptăm. Dupa toate acestea, au mai rămas doar câteva ore!

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *