În ultimele zile (pe bună dreptate) s-a vorbit mult despre noile OnePlus 9 și OnePlus 9 Pro (iată recenzia noastră), însă venirea lor pe piață nu a făcut ca modelele de anul trecut să fie mai puțin interesante, într-adevăr întreaga serie OnePlus 8 este capabil să experimenteze un fel de al doilea tânăr grație ofertelor online, copii cu reducere fiziologică a prețului.

Pe scurt, dacă în această dimineață vă povestim despre evidența precomenzilor din seria OnePlus 9, un indiciu clar al aprecierii publicului, acum să aruncăm o privire la ofertele disponibile în prezent pe cele mai bune magazine online pentru modele din generația anterioară .

Seria constând din OnePlus 8, OnePlus 8T și OnePlus 8 Pro sunt de fapt încă foarte valabile și pot reprezenta compromisul ideal pentru utilizatorii care nu au fost fermecați de ultimele sosiri sau care pur și simplu preferă să economisească câteva sute de euro.

Cele mai bune oferte online pentru OnePlus 8, OnePlus 8T, OnePlus 8 Pro

Luând în considerare principalele magazine online, cele mai bune oferte disponibile acum pentru OnePlus 8, OnePlus 8T este OnePlus 8 Pro sunt cele disponibile pe Amazon, eBay și ePRICE.

Doar pe Amazon găsești cele mai tentante două oferte pe primele două modele, dar, din păcate, cea pe care ți-am arătat-o ​​acum câteva zile pentru OnePlus 8 Pro cu 649,99 euro a dispărut.

Iată ofertele:

Ai găsit oferta potrivită pentru tine? Spuneți-ne în căsuța de comentarii.

Ați putea fi, de asemenea, interesat de: OnePlus 8T Review

.

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *