Odată cu creșterea vânzărilor OnePlus 9 Pro, numărul de utilizatori care raportează probleme majore de funcționare, din cauza supraîncălzirii excesive a terminalului care vă împiedică să utilizați toate funcțiile, este cu siguranță în creștere. Printre primii care au raportat problemele se numără Artem Russakovskii de la Poliția Android, cunoscut pentru „norocul” său de a găsi smartphone-uri defecte, dar există atât de multe rapoarte.

OnePlus 9 Pro se încălzește prea mult, fixându-se la orizont

Există deja o duzină de pagini din firul unificat pe forumul oficial OnePlus, dedicate raportării problemelor către OnePlus 9 Pro. pe lângă supraîncălzire, există și probleme de autonomie și reîncărcare, care aparent necesită intervenția imediată a producătorului chinez.

Problema supraîncălzirii este deosebit de enervantă, deoarece afectează și camera, care nu poate fi utilizată până când temperatura nu revine la niveluri acceptabile. În unele cazuri, apare și o notificare a sistemului de supratemperatură, funcțiile cele mai consumatoare de energie fiind dezactivate automat pentru a readuce situația la normal.

Deși creșterea temperaturilor nu este o situație atât de rară, mai ales în timpul jocurilor sau al sesiunilor de înregistrare / redare video, situația OnePlus 9 Pro pare mai frecventă, în special atunci când se utilizează camera. Pentru a fi corect, chiar și Samsung Galaxy S21 Ultra pare afectat, deși într-o oarecare măsură, de aceeași problemă, chiar și în acest caz varianta cu chipsetul Exynos pare mai afectată.

OnePlus a anunțat, prin intermediul unui purtător de cuvânt, că este conștient de problemă și a început deja să dezvolte o serie de patch-uri pentru a rezolva, sperăm definitiv, situația. Trebuie doar să așteptați lansarea următoarelor actualizări de sistem în următoarele câteva săptămâni.

S-ar putea să vă intereseze: Revizuirea OnePlus 9 Pro

.

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *