Procesoarele mobile sunt din generație în generație din ce în ce mai performante, în special în ceea ce privește high-end-ul și în ultimii ani Qualcomm cu diferitele sale modele din seria Snapdragon 8xx, a reușit să ridice nivelul de performanță, totul cu o privire asupra gestionării bateriei, un aspect de o importanță fundamentală atunci când vine vorba de smartphone-uri.

Dar diferențele dintre diferitele generații de procesoare Qualcomm Snapdragon care au apărut în ultimii ani sunt cu adevărat relevante? Golden Reviewer a încercat să răspundă la această întrebare pe YouTube, comparând cele mai recente procesoare de ultimă generație de la producătorul SUA la bordul celor mai populare smartphone-uri folosite pe acestea.

Diferitele generații de Qualcomm Snapdragon 8xx au fost comparate în video

Mai exact, Golden Reviewer a decis să pună la încercare Qualcomm Snapdragon 855, Snapdragon 860, Snapdragon 865, Snapdragon 870 și Snapdragon 888 și să afle cum se supun unora dintre cele mai populare teste de referință.

Ca smartphone, testerul a ales Samsung Galaxy S10 + (Qualcomm Snapdragon 855), POCO X3 Pro (Qualcomm Snapdragon 860), Xiaomi Mi 10T Pro 5G (Qualcomm Snapdragon 865), Redmi K40 (Qualcomm Snapdragon 870) și ASUS ROG Phone 5 ( Qualcomm Snapdragon 888).

Textul intenționat de Golden Reviewer este împărțit în prima parte prin executarea a trei teste de referință, cum ar fi AnTuTu, Geekbench este Marcați 3D și în a doua parte în care puneți smartphone-urile (și procesoarele lor) sub stres cu 3DMark GPU Stress Test și AnTuTu CPU Stress Test.

Dacă sunteți curioși să aflați cum au funcționat diversele dispozitive și cinci procesoare Qualcomm, tot ce trebuie să faceți este să vă așezați și să începeți să redați următorul videoclip:

Deși premisa conform căreia testele de referință au doar o valoare indicativă a potențialului procesorului, deoarece performanța acestuia trebuie evaluată zi de zi, în desfășurarea activităților normale de zi cu zi, Qualcomm ar trebui să fie creditată că a reușit să facă progrese importante în ultimii ani. ani.

Citește și: Recenzie ASUS ROG Phone 5

.

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *