În urma profiturilor record realizate de Alphabet în primul trimestru al anului 2021, aflăm cum au mers unele dintre cele mai importante companii din sector OnePlus, Sony este Huawei.

Brațul mobil al Sony este pozitiv după ani de zile

Începând cu Sony, compania indică faptul că anul fiscal începând din aprilie 2020 până în martie 2021 este primul în care ramura mobilă crește după mai bine de trei ani de declin. Aproximativ 400.000 de smartphone-uri din seria Xperia au fost vândute în întreaga lume în primul trimestru al anului 2021, de fapt același număr la care ajunsese în primul trimestru al anului 2020.

În ciuda acestor vești bune, divizia responsabilă de smartphone-uri a pierdut încă aproximativ 130 de milioane de dolari, deși veniturile au crescut.

OnePlus sărbătorește creșterea de trei cifre

OnePlus, într-un eveniment mai unic decât rar, a lansat câteva date despre performanța companiei în Europa. Într-adevăr, într-o serie de declarații furnizate colegilor din Autoritatea Android, Tuomas Lampén, Managerul strategic european al OnePlus, a anunțat o creștere a dimensiunii vânzărilor + 388% și o creștere a generalului + 286% comparativ cu T1 2020.

65% din venituri, potrivit lui Lampén, sunt atribuite vânzării de smartphone-uri high-end, o referință clară la aprecierea pieței pentru OnePlus 8 și evident pentru OnePlus 9. Executivul se simte, de asemenea, destul de încrezător că compania nu va avea probleme în Europa cu privire la criza gravă a semiconductorilor care afectează întregul sector, dar subliniază că este absolut capabil să facă față cererilor fără probleme.

Huawei se închide în pierdere, așa cum era de așteptat

În timp ce se poate spune că companiile menționate mai sus sunt mai mult decât mulțumite de tendința pieței și de vânzările de sucursale mobile, Huawei este, fără îndoială, gigantul care, mai presus de toate, încă plătește pentru rezultatul politicilor administrației. A fostului președinte Donald Trump.

De fapt, în primul trimestru al anului 2021, compania a înregistrat aproximativ 19,5 miliarde de euro în venituri corespunzătoare Cu 16,5% mai puțin comparativ cu aceeași perioadă a anului trecut. Eric Xu, CEO Huawei, a comentat rezultatele în timp ce a subliniat că anul acesta vor fi făcute strategiile de dezvoltare ale companiei, o referință clară și neechivocă pentru lansarea HarmonyOS și a seriei. Huawei P50.

.

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *