Dacă putem defini Qualcomm Snapdragon 780G 5G pe scurt, putem spune că gigantul SUA a creat noul SoC (System on a Chip) pentru „aduce experiențe premium mai multor utilizatori din întreaga lumeAcestea sunt premisele care ne arată Qualcomm în aceste ore în timpul prezentării oficiale a procesorului care își va găsi locul în noile smartphone-uri mid-range.

Qualcomm Snapdragon 780G 5G: toate detaliile

Echipat cu CPU Kryo 670 și GPU Adreno 642, Qualcomm Snapdragon 780G 5G se bazează pe o arhitectură pe 64 de biți capabilă să ceasorniceze la 2,4 GHz. Noul GPU, unul dintre punctele forte ale SoC, oferă suport complet pentru HDR în jocuri, dar și în redarea conținutului video datorită HDR10 și HDR10 +.

Platforma mobilă Qualcomm Snapdragon 780G 5G poate fi acceptată de memorie RAM LPDRR4 până la maximum 16 GB și oferă, de asemenea, suport complet pentru conectivitate viitoare datorită modemului Snapdragon X53 pentru conectivitate 5G (SA / NSA). Conectivitate bună cu module Wi-Fi 6E și Bluetooth 5.2, precum și suport pentru GPS, Glonass, BeiDou, Galileo, QZSS și NavIC.

qualcomm snapdragon 780g 5g ofițer

De la introducerea seriei Snapdragon 7 în urmă cu trei ani, au fost lansate peste 350 de dispozitive bazate pe platformele mobile din seria 7. Astăzi, continuăm acest impuls prin introducerea platformei mobile Snapdragon 780G 5G.“, subliniază el Kedar Kondap, vicepreședinte, managementul produselor Qualcomm.

Prezența suportului procesorului de imagine Qualcomm Spectra 570 tu al Mașină AI Qualcomm a șasea generație, permite SoC să ofere experiența tipică a smartphone-urilor high-end și premium chiar și pe cele mai ieftine. Procesorul de imagine (ISP) vă permite să faceți fotografii de la trei senzori fotografici diferiți (zoom, unghi larg și ultra unghi larg), în timp ce inovațiile din partea inteligenței artificiale cu Qualcomm Hexagon 770 garantează dublul performanței modelului anterior. Inteligența artificială se va ocupa de gestionarea optimă a apelurilor, apelurilor video și a oricărui tip de conexiune, în timp ce un procesor special AI de mică putere se ocupă de procesarea audio.

qualcomm snapdragon 780g 5g ofițer

Qualcomm Snapdragon 780G 5G își acordă atenția și jocurilor pe dispozitive mobile datorită prezenței tehnologiei Qualcomm Snapdragon Elite Gaming. Driverele GPU care pot fi actualizate gratuit, precum și suportul True 10-bit HDR, oferă o experiență de joc de clasă mondială pe toate jocurile AAA.

Nu s-a dezvăluit care sunt primele smartphone-uri care se vor potrivi cu noul SoC dezvăluit astăzi de Qualcomm, dar compania ne informează că un dispozitiv cu Snapdragon 780G 5G la bord ar trebui să fie disponibil de la al doilea trimestru al anului 2021.

.

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *