În aceste ore Rabona Mobile, un operator virtual activ în rețeaua Vodafone 4G, provoacă cel mai faimos Kena Mobile, ho. Mobil și foarte mobil cu excelent Oferta de schimb 100.

Această nouă propunere se alătură Pressing 71 pe care v-am descris-o în ultimele zile și cele ale celui de-al doilea brand Sì, Pronto!?! („Bună, 71?„Cu minute și SMS nelimitate și 71 GB în Vodafone 4G la 5,99 EUR pe lună și”Oh .. K’e Vero! 100?Cu minute și SMS nelimitate și 100 GB în 4G la 6,99 euro pe lună numai pentru clienții Kena, ho. și multe).

Oferta Rabona Mobile Cambio 100: informații și costuri

Până la extensiile de ultim moment, noua ofertă Cambio 100 a Rabona Mobile va fi disponibilă doar pentru activare până la 19 martie 2021.

Oferta poate fi activată, cu o cerere simultană de portabilitate a numerelor, de către noii clienți de la Kena Mobile, Very Mobile și ho. Mobil.

Rabona Mobile Cambio 100 puneți pe farfurie un pachet bogat frumos: minute nelimitate pentru toate numerele naționale, SMS nelimitate pentru toate numerele naționale și 100 GB trafic de date în rețeaua Vodafone 4G (viteza limitată la 60 Mbps la descărcare și 30 Mbps la încărcare) la prețul de 6,99 euro pe lună.

La fel ca toate ofertele operatorului, canalele de activare pentru aceasta sunt magazinele fizice autorizate Rabona Mobile, site-ul oficial și aplicația operatorului.

În ceea ce privește SIM-ul, există un cost promoțional de 19,99 euro, în loc de 25 de euro, cu un bonus de 25 de euro (care nu poate fi utilizat pentru reînnoirea ofertei ci doar la consum). Cu prima reîncărcare de 10 euro necesară pentru acoperirea primei reînnoiri, ajungeți la una cheltuieli inițiale de 29,99 euro. Găsiți mai multe detalii la acest link.

Totuși, mai jos, veți găsi pagina oficială a noii oferte:

Oferta Rabona Mobile Change 100

Ați avut experiențe directe cu Rabona Mobile? Ți-a plăcut? Spuneți-ne în căsuța de comentarii și nu uitați să consultați ghidul nostru de oferte.

S-ar putea să vă intereseze și: Cele mai bune oferte de telefon de la Vodafone, TIM, Iliad și WINDTRE

.

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *